yardım lütfen :(

ptk-hyra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2016
21
1
1
28
merhaba bu sayfa ya yeni üye oldum benim sorunum şu çok beyaz tenliyim yüzüm çok hassas biraz kuru ve yüzümde çiller var ve git gide çoğalıyor güneş kremi kullanıyorum ama pek fayda etmiyor kuru ve hassas ciltler için önere bilceginiz güneş kremi varmı ? bu arada yaşım da 19 ve en önemli sorunum ise çoğunlukla yanak bölgemdeki kılcal damarlarımın yukarıya çıkması yani kızarıklar oluşuyr kışın çok oluyor ve hafif yanma hissediyorum ve bunun için bi öneriniz varmı lazer ile tedavi ettiren varmı varsa sonucu nasıl?ve sizlere bi sorum daha olucak sevgili üye canlar :)hassas ve kuru çilt için önerebilceginiz yüz temizleme sütü jeli köpüğü varmı ?

merhaba bu sayfa ya yeni üye oldum benim sorunum şu çok beyaz tenliyim yüzüm çok hassas biraz kuru ve yüzümde çiller var ve git gide çoğalıyor güneş kremi kullanıyorum ama pek fayda etmiyor kuru ve hassas ciltler için önere bilceginiz güneş kremi varmı ? bu arada yaşım da 19 ve en önemli sorunum ise çoğunlukla yanak bölgemdeki kılcal damarlarımın yukarıya çıkması yani kızarıklar oluşuyr kışın çok oluyor ve hafif yanma hissediyorum ve bunun için bi öneriniz varmı lazer ile tedavi ettiren varmı varsa sonucu nasıl?ve sizlere bi sorum daha olucak sevgili üye canlar :)hassas ve kuru çilt için önerebilceginiz yüz temizleme sütü jeli köpüğü varmı ?
Bir dermotologa git canim cildin daha kotu olabilir burda alican tavsiyelerden

Doktora gitmenizi oneririm. Soylediginiz seylerin ozellikle kilcal damarlariniz ile ilgili olan kismini bir yakinim yasamisti. Doktor derisinin ince oldugunu bunun icin kullanacagi bir krem vermisti. Yazin da genis cerceveli gunes gozlugu onermisti. Yazin guneste cok durmamasi gerektigini disari cikacagi zaman da bu kremi surmesi gerektigini soylemisti. Anlattigin gibi ise benzer seyler ama ne olursa olsun doktora gitmelisiniz. Kisiye gore ilaclar ve etkileri degisir cunku. Gecmis olsun.

Back
X