- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
Neden yollu olasınız? Hem yollu nedir, nasıl bi sıfattır, hangi densizin size böyle bi yakıstırmada bulunmaya hakkı vardır??Erkek olarak doğmak varmış bu hayatta!
Boşanalı bir ay olmadı adam facebookta ilişkisi var yaptı. İnsanların, ortak arkadaşlarımızın tebrikleri uçuşmuş.
Yüreğiniz kurusun! Biraz geçseydi bari biraz soğusaydı!
Bu kadar mı geniştiniz.. Bu kadar mı rahattınız?
Biri var, benimle ilgileniyor. Akbaba misali.
İnadına görüşesim var. İnadına benimde bir şeyler yapasım var!
Çok mu saçma olur? Ben ilişkisi var yapsam ama kesin yollu olurum!...
Gerçekten bu kadar zalim olmak zorunda mıydı
Ben bu kadar haksızlığı kaldıramıyorum artık.
Hırsımı alamıyorum.
Adam tutup ikisini de eşek sudan gelene kadar dövdürmek istiyorum.
Benim bu içim nasıl soğuyacak?
Bana bir şeyler söyleyin kızlar nolur![]()
Siz kendinize karşı bu kadar zalim olursanız başkaları hiç acımaz, yapmayın nolur.
Neden boşandınız, kimin kimde ne hakkı kaldı bilemem, ancak öyle ya da böyle ikiniz diye bi şey yok artık. O size karşı geçmişte ne hata yapmış olursa olsun özgür bi adam, siz de geçmişinizde ona karşı ne yapmış olursanız olun özgür bi kadınsınız.
Ha diyebilirsiniz ki 1 ayda nasıl aştı, 1 ay öncesi resmi olarak boşandığınız tarih. Boşanma kararı 1 günde alınıp hayata geçirilemez, yani siz o 1 aydan çok daha önce bittiniz. Şu anda o da siz de istediğiniz hayatı istediginiz insanlarla yaşamakta serbestsiniz.
O hangi yola gidiyor, kim o yolda ona alkış tutuyor (ki yüze gülüp arkadan konusmak bizde ata sporudur. sosyal medyadan begeniler tebrikler yagdıran insanlar arkandan gömdükce gömerler genelde) izlemekten vazgeçin. Kendi yolunuza bakın. Ona inat olsun diye bi sey yapmayın ama görüsmek istediginiz biri varsa insanlar ne diyecek diye de geride durmayın. İnsanlara karsınızda hadsizlik edecek olanagı da vermeyin zaten yok bi sey demeye hakları.
Boşanmak bi sürü iyi seyin baslangıcı olabilir. Gecmisin kırgınlıklarına, kızgınlıklarına, icinde dogdugumuz toplumun sacmasapan önyargılarına takılı kalıp kendiniz icin mahvetmeyin bu yeni hayatı.