• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen :(

Mugecimm, seni cok iyi anliyorum canim benim kendimi yerine koyuyorum... ben de bu şekilde ayrilsam surunsun isterdim perişan olsun isterdim... ben de senin gibi her ne kadar yapmak istemesemde sosyal medyada takio ederdim ne halde diye... aslinda gormek istedigin onun uzgun oldugunu belli eden bi şarkı bi söz falan paylasmasiydi ama bu adi adam ! Seni yine midesizligiyle şaşırttı. Ben de cok üzülürdüm orda iliskisi var yazmasina ve tanidigim insanlarin onu tebrik etmesine.
Ben olsam sirf içim sogusun diye onunla yapmak isteyip de yapamadigim her seyi yapar ve fotograflarini paylasirdim... inan bana oda bakiyordur ne halde diye... ona boylelikle hem umursamadigini hem de artik ondan kurtulup mutlu oldugunu göstermiş olursun... bazilari diyecek bunlar kendini kandirmaktan baska bi sey degil diye... ama bu durumda gececek bi muddet böyle oyalanirsin sonra bi bakmissin o pislik haftalarca hic aklinin ucundan bile geçmemiş... bi bakmissin aylar gecmis ismini bile agzina almamissin...gececek mugem onun ceza cekmesini caninin acimasini istiyorsun ki bu da cok normal kimsenin yaptigi yanina kalmaz merak etme... sen nerelerdesin ne yapiyorsun su siralar bize bundan bahset!? :KK68:

Mügecim bence içinden ne geliyorsa artık onu yap, ama inat uğruna olmasın, ortak arladaşlarınla biraz mesafe koymanı sosyal medya hesaplarını da karralarını verirken seni etkilememesi için dondurmanı öneririm.
Artık bekar bir kadınsın, birinden hoşlandı isen pek tabi görüşebilirsin ama bu sadece sen istediğin için olsun.
Çok mutlu olacaksın sen zaten o haysiyetsiz eski kocana da en çok koyacak olan bu olacak ve ben gerçekten karakterini anlattıklarından bildiğim kadarı ile onun tek kadına sadık kalıp mutlu bir yuva kuracağına hiç mi hiç inanmıyorum..

Mügecim anlıyorun zor şeylerr yaşıyorsun inan sana dua ettiğim günleri bilirim..
Ama bdv ye sürekli konu açman bdv dekilerle fazla yüz göz olman iyi değil burda iyi niyetli değil herkes canını cidden sıkarlar benden sana tavsiye:KK19:

Konuya gelince nispet için asla birşey yapma içinden geleni yap hayatında hep
Ay ne alakası var, günlük hayatta anlatamadığımız sorunlarımızı anlatıyoruz burda, fikir alışverişi yapıyoruz, burda da dökemeyeceksek içimizi kime anlatıcaz???

Benim yorumum biraz kırıcı olabilir.
Çünkü bence artık kendi hayatınıza bakmalısınız. Karşı taraf sizi takip etmiyor çünkü.Eğer ona nispet yapacağım diye yaşarsanız asla mutlu olamazsınız. Bence siz de onu takip etmekten vazgeçin artık ve onun sizi umursamadığını düşünüp siz de onu takip etmeyin.

Mugecimm inat uğruna yapma ama kendin için tekrar yaziyorum KENDİN ICIN görüşebilirsin. Hiç belli olmaz böyle işler.

Boşandığın adamı takip etmen asrın hatası....
Bırak ne hali varsa görsün
Sanane.....
Sen kendi yoluna bak.
Inat uğruna bişeyler yasaman sadece sana zarar verir sakin yapma bence arada ne kadar baglanti varsa bir an once kes at...
Yoksa toparlanmak yerine dibe vurursun....

Yapmaaaa sen oyle bı kadın degılsın... Merak etme keser dner sap dner gın gelır hesap dner sabret.

Yuva yıkanların yuvası olur mu hiç ??? Bugün belki mutlular ama onların mutsuzluklarına Allah seni öyle bir şahit yapacak ki . Hemde senin en mutlu olduğun zamanda . Allah büyük ve er geç tecelli eden ilahi adalet var .

ortak arkadaşların tebrik etmesi nasıl bir midesizlik. lütfen arana mesafe koy onlarla da.

Pişman olacağınız birsey yapmayın sınırle.. ne hali varsa görsün diyip yolunuza bakın.. değmez..

bir süre kullanma sosyal medya .. kafanı topla. sakın bi delilik yapıp sitemle karışık tebrik msjı atma. bunu söylüyorum çünkü o senin hala UMRUNDA :KK20:

Iliskisi falan yok bence adamin. Yikilmadim ayaktayım pozlari kesiyor akli sira tipsiz. Eski konularinizi biliyorum bakalim gerçekten iliskisi olsa bile kim katlanicak ona sizin kadar. Hic canınızı sıkmayın gercekten sizi mutlu edicek birisi cikicaktir illaki inşallah

Aralık'ta boşandık Mayıs'ta nişan yaptı Temmuz da da evlendi. Nikah fotoğraflarında o kadına nasıl aşkla baktığını gördüm. Neden bu kadar erken dersen o kadın vardı zaten, yeni şirketinde üstelikde benim onu soktuğum işyerinde bulmuştu. Ama bizimkisi en baştan hataydı yanlış bir evlilikti toyluktu ne dersen işte...

Bu yüzden, evliliğimizde beni un ufak ettiği için beni gram etkilemedi boşanmak. Biliyorsun ben de 28' dim. Sonra çok aşık da oldum aşk acısı da çektim. Onu da atlattım.

Hiçbir şey sonsuz değil , sadece zamana bırak.

Artı olarak ben bu nişan, evlilik, laf taşıma vs. olaylardan sonra tüm ortak arkadaşlarımızla samimiyeti kesmiştim sana da tavsiye ederim. Gelip gelip "E... nişanlandı, Temmuzda evlenicek" diyorlardı dedirtmedim.

Kendilerini ne kadar düşürüyorlar,ne yani boşandın bir ay geçmeden ilişki yaptın, eeee noldu şimdi?Herkes vay be adam yalnız değil deyince,bak hayatına kaldığı yerden devam ediyor deyince ne oldu? başı göğe mi erdi?Daha ayrılma psikolojisini atlatmadan ne bu hız......Ne biliyormusun; sadece nispet,canını yakma isteği,o yüzden takma güzelim!Asıl anyayı konyayı 6 ay geçmeden yaşar da, o zamana sen toparlanır,silkelenir,aklından da hayatından da tam çıkarmış olursun İnşallah!Unutma bu tip ayrılık durumlarında ,kadınlar için ilk zamanlar hep kötüdür!erkekler içinse ilk zamanlar misss ya sonra?Benim rahmetli de sevgilisini göstermek için iş yerimin önünde volta atıyordu,noldu?Ben şimdi evli,o ise yapayanlız!Böyle olması beni sevindirmiyor bilakis üzüyor ama kendi etti kendi buldu!

Belki de yoktur ilişkisi, oraya ilişkisi var yazmak 5 sn. Bence onu tamamen hayatınızdan çıkartın artık. Onu takip ederken kendi hayatınızı yasayamazsiniz.

Ay ne alakası var, günlük hayatta anlatamadığımız sorunlarımızı anlatıyoruz burda, fikir alışverişi yapıyoruz, burda da dökemeyeceksek içimizi kime anlatıcaz???
İnsanlar burayı fazla ciddiye alıyor o yüzden, milletin ağzına laf vermeyeyim karmam bozulmasın diye konu açmayanlar var :)

Back
X