- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müge sen o adamdan boşanarak kendi yoluna bakmayı tercih etmiştin bu kararında ısrarcı ol kendi yoluna bakbırak o kendi pisliğinde kaybolsun arkadaşları da eşlik etsin.
Ayrıca gerçekten çok güçlüsün. O adam evliliğin süresince seni duygusal olarak ihmal ettiği için kendinle ilgili yargılarının olumsuz olması gayet normal. Adamı takip etmeyi bırak, kendine bikaç ay ver. Bu arada iş durumları noldu senin?
Saçmalama lütfen müge..
Hem sen neden takip ediyorsun bu adamı?
Bırak, 1 ayda ilişki mi olur?
Yalan da konuşuyor olabilir bak?
Mutluyum imajı veriyordur aklı sıra.
Sakın bu psikolojiyle çiviyi çiviye söktürmeye çalışma, çok üzülürsün bak.
Toparlayacaksın yakında..
Sen çok güçlüsün, dürtülerinin kurbanı mı olacaksın?
Inat ugruna biaey yapma bu seni uzer ve yapmacik durur.
Bence eski esiniznde hayatinda kmse yok sizin goreceginizi tahmin edip iliskisi var yapmistir ergen hareketler resmen.
Sosyal medyadan takibi birakin.ne hali varsa gorsun.
aman adamda keramet olsa sen bırakmazdın
kim onunla ilişki yaptıysa aklı yokmuş bu kadar çabuk
bak keyfine oh mis özgürlük yanii
Mugecimm, seni cok iyi anliyorum canim benim kendimi yerine koyuyorum... ben de bu şekilde ayrilsam surunsun isterdim perişan olsun isterdim... ben de senin gibi her ne kadar yapmak istemesemde sosyal medyada takio ederdim ne halde diye... aslinda gormek istedigin onun uzgun oldugunu belli eden bi şarkı bi söz falan paylasmasiydi ama bu adi adam ! Seni yine midesizligiyle şaşırttı. Ben de cok üzülürdüm orda iliskisi var yazmasina ve tanidigim insanlarin onu tebrik etmesine.
Ben olsam sirf içim sogusun diye onunla yapmak isteyip de yapamadigim her seyi yapar ve fotograflarini paylasirdim... inan bana oda bakiyordur ne halde diye... ona boylelikle hem umursamadigini hem de artik ondan kurtulup mutlu oldugunu göstermiş olursun... bazilari diyecek bunlar kendini kandirmaktan baska bi sey degil diye... ama bu durumda gececek bi muddet böyle oyalanirsin sonra bi bakmissin o pislik haftalarca hic aklinin ucundan bile geçmemiş... bi bakmissin aylar gecmis ismini bile agzina almamissin...gececek mugem onun ceza cekmesini caninin acimasini istiyorsun ki bu da cok normal kimsenin yaptigi yanina kalmaz merak etme... sen nerelerdesin ne yapiyorsun su siralar bize bundan bahset!?![]()
Mügecim bence içinden ne geliyorsa artık onu yap, ama inat uğruna olmasın, ortak arladaşlarınla biraz mesafe koymanı sosyal medya hesaplarını da karralarını verirken seni etkilememesi için dondurmanı öneririm.
Artık bekar bir kadınsın, birinden hoşlandı isen pek tabi görüşebilirsin ama bu sadece sen istediğin için olsun.
Çok mutlu olacaksın sen zaten o haysiyetsiz eski kocana da en çok koyacak olan bu olacak ve ben gerçekten karakterini anlattıklarından bildiğim kadarı ile onun tek kadına sadık kalıp mutlu bir yuva kuracağına hiç mi hiç inanmıyorum..
Müge sakin! Sen sakin ol kuzum. Zaman zaman zaman... Bak sana neler neler gösterecek. Senin kocan akıllı Ada'm olsaydı ilişkisi varsa bile bunu içinde tutardı. Sessiz sedasız alttan alttan yapardı ne yapıyorsa. Belli ki senin ayrılığını hazmedemeyen, açıkça can yakmak isteyen aslında o. Sen hala anlayamadın mı bunu? herşeyi herkese duyuran , duyurmaya çalışan insan bir sıkıntısı, derdi, hesaplaşma isteği olan insandır. Gönlün ferah bekle. O Ada'm sana ge-le-Cek.
Birgün mutlaka yeniden kendinize şans verin tabiki fakat bu intikam hırsından olmasın,yeni bir ilişkiye hazır olduğunuzu düşünmüyorum konuyu az çok biliyorum zor bi durum. İlk önce o sosyal hesabı kapatın gerçekten çok iyi gelecek sonra zaten birde bakmışsınız eskisi kadar takmıyorsunuz böyle böyle asıl değeri hakedenin yani kendinizin farkına varacaksınız.
Maddi imkanınız nedir ne durumdadır bilmem ama gezilere katılın derim yalnızlık bazen insanı fısıltılara boğabiliyor.
Ya birde o peşinizdeki kişi eğer yüreğinize dokunmuyorsa lütfen hiç midenizi bulandırmayın.
Takip etmeseniz?
Boşanma süreci devam ediyor mu bilmiyorum ama devam ediyorsa şuan ilişki yaşamak sorun değil mi mahkemede kullansanız?
Erkek olarak doğmak varmış bu hayatta!
Boşanalı bir ay olmadı adam facebookta ilişkisi var yaptı. İnsanların, ortak arkadaşlarımızın tebrikleri uçuşmuş.
Yüreğiniz kurusun! Biraz geçseydi bari biraz soğusaydı!
Bu kadar mı geniştiniz.. Bu kadar mı rahattınız?
Biri var, benimle ilgileniyor. Akbaba misali.
İnadına görüşesim var. İnadına benimde bir şeyler yapasım var!
Çok mu saçma olur? Ben ilişkisi var yapsam ama kesin yollu olurum!...
Gerçekten bu kadar zalim olmak zorunda mıydı
Ben bu kadar haksızlığı kaldıramıyorum artık.
Hırsımı alamıyorum.
Adam tutup ikisini de eşek sudan gelene kadar dövdürmek istiyorum.
Benim bu içim nasıl soğuyacak?
Bana bir şeyler söyleyin kızlar nolur![]()
Hala olmadıo yuzden olan sıkıntılarım zaten apayrı. Kendime yoğunlaşmaya çalıştıkça bir şeyler ters gidiyor
Lanetlenmiş gibiyim.
Meraktan tamamenMerak ediyordum çünkü beni aldattığı kadınla ilişki yaşayacağını düşünüyordum. Fakat bu kadar çabuk ilan etmesini beklemiyordum tabi
Ya imaj vermeyip gerçekten mutluysa. Bu o kadar sinir bozucu ki.
Ben haksızlığa uğradım benim işlerim yolunda gitmiyor ve o mutlu.
Hayatındaki kişi muhtemelen beni aldattığı kişi. O kadını tanıdığım için zaten ilişkisi var yapmasın anlayabiliyorum
Merakım engel oldu. Artık daha çok merak ederim muhtemelen
Zaten kadın beni aldattığı kadındır :/
Canım işte aynen dediğin gibi hissediyorum ne eksik ne fazla.
Kendime yönelmeye çalışıyorum ama ne istesem elimde kalıyor. En basitinden iş. Hala bulamadım, bulsam kendi evimi kurup bu şehirden defolup gidicem. Yapamıyorum
Ben annemlerleyim işte, bir an önce kendi hayatımı kurma telaşındayım
Şuan devamlı mutlu oldukları görüntüler kafamda dönüp duruyor. Umarım olamazlar.
Her şeyim oyle ters gidiyor ki artık umudum kalmamaya başladı kendi mutluluğum adına. Bir de boşanırken benim yanımda olan bana destek veren bir tip vardı, en önce o tebrik etmiş ya şaka gibi.
İnsanlara olan güvenim sıfıra inmiş durumda.
Benim mutlu onların mutsuz olması gerekmiyor muydu ya![]()