• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen :(

Afedersin ama o adamı kaale alıp takip ni ediyosun bence silkelen kendine gel mutlu olmaya bak ki o ne kadar pişman olduğunu anlasın hayatta tek o yokk

Erkek olarak doğmak varmış bu hayatta!
Boşanalı bir ay olmadı adam facebookta ilişkisi var yaptı. İnsanların, ortak arkadaşlarımızın tebrikleri uçuşmuş.
Yüreğiniz kurusun! Biraz geçseydi bari biraz soğusaydı!

Bu kadar mı geniştiniz.. Bu kadar mı rahattınız?

Biri var, benimle ilgileniyor. Akbaba misali.
İnadına görüşesim var. İnadına benimde bir şeyler yapasım var!
Çok mu saçma olur? Ben ilişkisi var yapsam ama kesin yollu olurum!...
Gerçekten bu kadar zalim olmak zorunda mıydı :KK43:
Ben bu kadar haksızlığı kaldıramıyorum artık.
Hırsımı alamıyorum.
Adam tutup ikisini de eşek sudan gelene kadar dövdürmek istiyorum.
Benim bu içim nasıl soğuyacak?
Bana bir şeyler söyleyin kızlar nolur :KK43:

ayy mügem yaaa ben senin boşandıgını bılmıyordum.eski konulrına bakıp yazayım hemen..ama sakın çivi çiviyi söker mantıgı ıle hareket etme sakın !!!

ilk önce o ortak arkadaslatla iletişimi kesin bence
ben yuva yıkanın yuvası olmaz
kötüler mutsuz olur gibi şeylere inanmıyorum
gayet de iyiler mutsuz ken onlar mutlu oluyorlar
bence bu durumu kabullenmelisinuz
sürekli o mutlu ben mutsuz um diye dusunurseniz negatifligi siz cagirirsiniz hayatınıza
onu takip etmemelisiniz
kendi hayatınızla ugrasmalisiniz eğer diğer kişinin size uygun olabileceğini dusunuyorsaniz görüşebilirsiniz ama inat uğruna yapmayın yine mutsuz siz olursunuz
Siz çok mutlu olmayı hak ediyorsunuz
o adamın hala size etki etmesine izin vermemelisiniz

O ortak arkadaşlar ile iletişimini kes bence..
Kendini iyi hissedip hayatını düzene koyunca ve psikolojik olarak hazır hissedince zaten normal bir ilişkin olur..
Şimdi nispetine sinirle başlayan bir ilişkin olursa yanlış karar olma ihtimali çok yüksek olur.. Belki karşına çıkan iyi olacak ama sen sevmeyeceksin ve sevgisiz ve seviyesiz ilişki durumuna girmekte söz konusu..
Ex eşin konusu bitmiş geçmiş.. Artık önüne bakmalı ve onun hayatına göre kararlar almayı aklından bile geçirmemelisin..
Sana mutluluklar dilerim..

Haklısınız kızlar, o ortak arkadaşları silip engelledim telefonumdan. Hesaplarımı da dondurdum.
Boşanmaya karar verdiğimde hepsi destek olduğunu söyleyen insanlardı bunlar. Demek ki ona da aynı gazı veriyolar.

Gün olur devran döner.. Sonunda muhakkak olacak olan o, eğer ki o kadınsa ilişki yaşadığı, yuva yıktı hiç mutlu olacaklarına inanmıyorum, kocan her kadını sen gibi anlayışlı, yumuşak başlı zannediyor ama ilişkileri fiziksel tatminden öteye geçince anlayacak ne yaptığını...
Ama sen onun mutsuz olmasını bekleme, kendi hayatına bak, dönüp dolaşıp gelecek önüne zaten...
Bir anda herşey senin için yoluna girecek eminim ben, en kısa sürede çok iyi bir iş bulup hayatını istediğin gibi yaşamaya başlayacaksın insallah

Canım benim.
Çok tşk ederim, söylediklerini açıp açıp okuycam inan.

Müge hatun, sen bu konuyu açmadan önce, sabahın ilk saatlerinde sen gelmiştin aklıma, ne yaptı acaba diye. umrede dua etmiştim senin için.boşanmanın bittiğini bilmiyordum. Hiç tanışmıyoruz ama ben ne kadar güzel bir insan olduğunu buradan görebiliyorum. Eski eşineyse diyecek hiçbir laf bulamıyorum ama erkeklerin bunu yaptığını çok gördüm. Hemen başka bir ilişkiye atlıyorlar. Ayıp bir kere, insan o kadar beraber geçen zamanın hatrına ilişkisi varsa da koymaz, kalbi kırılmasın diye. Ama o düşünce yokmuş zaten, kendi gibi birilerini bulsun. Sen de hiç değmeyecek insanlar için üzülme. Arkadaşım ayrıldı, ikinci kez evlendi, şimdi çok mutlu ve bir çocuğu oldu. Artık insanları daha iyi tanıyorsun. Seni mutlu edecek kişiyi bulana kadar acele etme, kalbini boş yere kırma.

Yaaa ne tatlısın sen öyle. İnan o kadar mutlu oldum ki sen böyle yazınca. Çoook tşk ederim Allah razı olsun dualarında benide andığın için. Yok inat uğruna hareket etmemeye karar verdim zaten. Kriz anımda oyle bi gelmişti.

Back
X