Yardım Lütfen

Insane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.740
2.468
133
Az önce üzüm yerken kurtlu olduğunu tadından farkettim malesef, ağzımda kalanı da çıkardım, midemdekileri de ama içim hiç rahat değil. Böyle çamaşır suyu içesim var resmen. Ne yapmam gerekiyor ve birşey olur mu? Bir fikri olan var mı? Yada içmem gereken birşey var mı? Doktora mı gideyim? Of çok aptalca bir telaştayım.

Protein olmuştur, boşver unut gitsin... :kahve:

Ölürler dimi? Ölsünler içimden çıkıp gitsinler istiyorum. Çok tiksiniyorum şuan.

Nasıl rahatladım şimdi kız deli mi olayım :KK70: Çok fena tiksindim ya kendimden soğudum. Yarım litre ayran içtim, üstüne su içiyorum. Meyveden soğudum.

:oops: küçücük kurttan bişey olmaz.
Bir dahakine inceleyerek ye:kk77:

Az önce üzüm yerken kurtlu olduğunu tadından farkettim malesef, ağzımda kalanı da çıkardım, midemdekileri de ama içim hiç rahat değil. Böyle çamaşır suyu içesim var resmen. Ne yapmam gerekiyor ve birşey olur mu? Bir fikri olan var mı? Yada içmem gereken birşey var mı? Doktora mı gideyim? Of çok aptalca bir telaştayım.
meyve kurdu bee proteine say

canım korkma ben gıda müh. hiç bişeycik olmaz organikmiş demek en fazla miden bulanır sadece dometesin kurduna dikkat edin . mide asidin halleder zaten :)

canım korkma ben gıda müh. hiç bişeycik olmaz organikmiş demek en fazla miden bulanır sadece dometesin kurduna dikkat edin . mide asidin halleder zaten :)
Vallahi Allah razı olsun, rahatladım artık. Mide asiti yok edecek ya daha başka birşey istemem. :)

İçimi rahatlattınız hanımlar çok sağolun. Çok telaşlanmıştım. Aslında başka bir sitede okudum kötü şeyler yazmışlar başka birine işte ciddi durumun, doktora git, o kurtlar içinde çoğalır falan, aptallık ettim o telaşla
. Teşekkürler hepinize.

Back
X