Yardım Lütfen

Sana zararı olmaz ama tiksindigin için aklına gelir arada ..ben mesela çok tiksinirm kurdu görünce kaşıntı falan baslar:deli:unutmaya çalış.

Kuru üzümüydü taze üzüm mü? Kendim için soruyorum bunu kayısıyı şeftaliyi elmayı kirazı bölmeden yemem. Taze üzümde de oluyosa kötü. Mide asidine dayanamazlar merak etme. Koca dana etini sindiriyoruz.

Kuru üzümüydü taze üzüm mü? Kendim için soruyorum bunu kayısıyı şeftaliyi elmayı kirazı bölmeden yemem. Taze üzümde de oluyosa kötü. Mide asidine dayanamazlar merak etme. Koca dana etini sindiriyoruz.
Güldürdün beni :) Taze üzümdü evet. Hani iri, çekirdekli, tatlı üzümlerden. Bu sene çekirdekli yiyorum üzümleri faydalı olur diye güya, proteinli oldu :)

Güldürdün beni :) Taze üzümdü evet. Hani iri, çekirdekli, tatlı üzümlerden. Bu sene çekirdekli yiyorum üzümleri faydalı olur diye güya, proteinli oldu :)
Hadi ya bunu öğrenmem kötü oldu zaten kırk yılda bir meyve yerim.:KK14:

Az önce üzüm yerken kurtlu olduğunu tadından farkettim malesef, ağzımda kalanı da çıkardım, midemdekileri de ama içim hiç rahat değil. Böyle çamaşır suyu içesim var resmen. Ne yapmam gerekiyor ve birşey olur mu? Bir fikri olan var mı? Yada içmem gereken birşey var mı? Doktora mı gideyim? Of çok aptalca bir telaştayım.
Çamaşır suyu içmek mi? Sakın ola yapılabilecek en berbat şey akciğerlerinizi yakarsınız , ciddi yazmadığınızı umuyorum ama aklınızdan geçirmeniz bile fahiş.

Çamaşır suyu içmek mi? Sakın ola yapılabilecek en berbat şey akciğerlerinizi yakarsınız , ciddi yazmadığınızı umuyorum ama aklınızdan geçirmeniz bile fahiş.
Tabiki de cidden içecek biri değilim :D O an çok tiksindim ya, psikolojik olarak rahatlatacak şey gibi yazdım. Yine de teşekkür ederim uyarın için ;)

Back
X