YARDIM lütfen

Frkzhd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
1.246
765
53
35
Arkadaşlar ovulasyon testim resimde. En koyu çıktığı günü değilde bi önceki ve bi sonraki günü değerlendirdim. Doğrumu yaptım acaba?

Eklentiler

• IMG_1331.webp
    IMG_1331.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 60
  • Beğen
Reactions: iiz
dogru yapmıssın ama koyu günüde degerlendırseydın avantaj olurdu
Ne biliyim sperm kalitesi için bir gün ara verin diyorlar o yüzden öyle yaptım :KK42: inşallah hayırlısı olur artık. Bundan sonra değerlendirmeye gerek var mı acaba testi kullanmaya devam etsem mi

• Beğen
Reactions: iiz
Ne biliyim sperm kalitesi için bir gün ara verin diyorlar o yüzden öyle yaptım :KK42: inşallah hayırlısı olur artık. Bundan sonra değerlendirmeye gerek var mı acaba testi kullanmaya devam etsem mi
ovulasyondan sonra aralıklı yapılan ilişkinin döllenme süreini desteklediği söyleniyor. mantıgı da şuymuş; vucut spermi yabancı madde olarak görüp onu dışarıya atmaya çalışıyormuş eğer yumurtlamadan sonra da arkadas sperm gelirse vucut sonra gelenle uğraşırken döllenmeyi engelleyemiyormuş. doğrmu bilmem tabiii

ovuluasyon bılmem ama adetten sonra ıkı gunde bır ılıskıde olmanızı onerırım zaten spermlerın vuctta 1-2 gun yasadıgını var sayarsak tutma olasılıgı yuksek.

ovulasyondan sonra aralıklı yapılan ilişkinin döllenme süreini desteklediği söyleniyor. mantıgı da şuymuş; vucut spermi yabancı madde olarak görüp onu dışarıya atmaya çalışıyormuş eğer yumurtlamadan sonra da arkadas sperm gelirse vucut sonra gelenle uğraşırken döllenmeyi engelleyemiyormuş. doğrmu bilmem tabiii
Hıııı sağol canım :)

Back
X