- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısalınca kist vs vardır endişesi oldu dr a gittim sorun yok evet adetin hemen bitiminde deniyorum 2 aydır inşallah24 gun az bir süre değil gbi. Daha da erken yumurtluyorsunuzdur artik herhalde. Adetiniz biter bitmez denemeler yapin mesela
çok değil 2-3 kg almışımdır o da düzensiz yemek ve sporu bıraktım hamile olma ihtimali varsa sporda bebeğe bişey olmasın diye çünkü reformer plates yapıyordumBenim polikistik over sendromu olan bir arkadaşım ayda 2 kez adet olduğunu söylüyordu 15 günde 1..korkmayın kist getirmeyin aklınıza..Önceden olmayan yerlerde tüylenme ya da kilo artışınız oldu mu bu son 4 ayda
2 ay önce dr a gittiğimde enfeksiyon vardı sadece onun için ilaç kullandım kist vs görmedi21 günde 1 bile normal endiseliyseniz doktora gidin ama bir düzensizlik yok gibi 28 de 1 oluyormuş düzenli olarak şimdi de düzenli olarak 4 aydır 24de 1 olmaya başlamış..son 4 aydır farklı araliklarda olsaydı sıkıntı olurdu diye düşünüyorum
Bir adet döngüsü genellikle 28 gün sürmekle birlikte 21 ile 35 gün arası normalin alt ve üst sınırlarıdır. Bebek dusunuyorsunuz oncesinde kontrol amacli dr a gitmeniz daha iyi olabilir. Folik asitte baslattiriyorlar gebelik oncesi. Hem muayene olmus olursunuz28 günde bir adet olurken son 4 aydır 24 günde bir olmaya başladım
Bebek düşündüğümüz için döngünün kısalması beni endişelendirdi 24 günde bir adet olurken sorunsuz şekilde hamile kalan var mı acaba aranızda?
Bu kısalma problem olur diye çok korkuyorum
Teşekkür ederim folik asite battan hemen sonra başlayacağımBir adet döngüsü genellikle 28 gün sürmekle birlikte 21 ile 35 gün arası normalin alt ve üst sınırlarıdır. Bebek dusunuyorsunuz oncesinde kontrol amacli dr a gitmeniz daha iyi olabilir. Folik asitte baslattiriyorlar gebelik oncesi. Hem muayene olmus olursunuz
Normalde hamilelikten 3 ay once baslatiyorlar . Simdiden basla bir ayda icsen kardir. 3 ayda hamile kalamazsan insallah kalirsin . Devam etme dr a sor.Teşekkür ederim folik asite battan hemen sonra başlayacağım
Yumurtlama testi de kullanabilirsin.Teşekkür ederim folik asite battan hemen sonra başlayacağım
Eşimle iş nedeniyle sadece haftasonu birlikte kalabiliyoruz o yüzden şimdiye kadar folik asit başlamadım çünkü çoğu zaman yumurtlama günü denk gelmiyorNormalde hamilelikten 3 ay once baslatiyorlar . Simdiden basla bir ayda icsen kardir. 3 ayda hamile kalamazsan insallah kalirsin . Devam etme dr a sor.
Aklınıza kötü birşey getirmeyin inşaAllah iyi haberler alırsınız:))2 ay önce dr a gittiğimde enfeksiyon vardı sadece onun için ilaç kullandım kist vs görmedi
28 günde bir adet olurken son 4 aydır 24 günde bir olmaya başladım
Bebek düşündüğümüz için döngünün kısalması beni endişelendirdi 24 günde bir adet olurken sorunsuz şekilde hamile kalan var mı acaba aranızda?
21 gun ve daha az gunler ile adet gorursen yumurtlama olmuyor .28 günde bir adet olurken son 4 aydır 24 günde bir olmaya başladım
inşallah teşekkür ederim sizde bebişi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAklınıza kötü birşey getirmeyin inşaAllah iyi haberler alırsınız:))
Teşekkür ederim bu örnek çok içimi rahatlattı sağlıkla kucağına al inşallah darısı başıma sadece yumurtlama gün takibi ve denk gelmesi zor benim için ama Allah büyük ol derse olur. Sen hesaplayarak mı denedin kaçıncı günde hamile kaldığını biliyor musunTam 25 günde bir adet olurum normalde evlendim düzenim bozulmadı 25. Gün mutlaka oluyorum. En son 23 eylülde oldum 18 ekimde regl beklerken gebe olduğumu öğrendim. Normal yolla ilk denediğim ayda hamile kaldım. Hiç aklıma gelmedi sürenin sorun yaratacağı Allah'a şükür de yaşamadım. Sende yaşamazsın inşallah canımm hakkında hayırlısı
Sağolun Allah razı olsun :)İ
inşallah teşekkür ederim sizde bebişi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah