• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen :(

atillale

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
100
138
18
31
merhaba arkadaşlar bende çoğu kişiler gibi fazla kilolarımdan şikayetçiyim. sadece ben olsam iyi eşimde sürekli dile getiriyor dalga geçiyor. beslenmeye yönelik herşeyi hemen hemen biliyorum fakat irade denen o olgu yok.. sizce nasıl motive olabilirim. eşimin sözlerinden sonra iyice psikolojim bozuldu . kilo 68 boy 166 hedef 57 :(

Cok fazla degil kilonuz. Bi 10 kilo verebilirsiniz heralde. 3 ay disinizi siksaniz tamamdir. Kilo vermek zor degil aslinda onu mahafaza etmek zor.
Bu arada esinizin dalga gecmesi falan cok cirkin. Once onun agzini kapatin. Boyle olmaz cunku

merhaba arkadaşlar bende çoğu kişiler gibi fazla kilolarımdan şikayetçiyim. sadece ben olsam iyi eşimde sürekli dile getiriyor dalga geçiyor. beslenmeye yönelik herşeyi hemen hemen biliyorum fakat irade denen o olgu yok.. sizce nasıl motive olabilirim. eşimin sözlerinden sonra iyice psikolojim bozuldu . kilo 68 boy 166 hedef 57 :KK43:

Kendini yavaş yavaş kısıtla.

Cok fazla degil kilonuz. Bi 10 kilo verebilirsiniz heralde. 3 ay disinizi siksaniz tamamdir. Kilo vermek zor degil aslinda onu mahafaza etmek zor.
Bu arada esinizin dalga gecmesi falan cok cirkin. Once onun agzini kapatin. Boyle olmaz cunku
beni teşvik etmeye çalışıyor ama yanlış yol izliyor.. bende tamamen çökmüş durumdayım herhangi bir öneriniz var mı

kendim hemşireyim zaten. bütün hormon dahil herşeye baktırdım hepsi normal. bende bide irade eksikliği var nasıl başa çıkacağımı bhilmiyorum

yediklerime gayet dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum en az 30 dk ama hiçbir etki yok

30 dakika tempolu yürüyüş çok işe yaramaz zaten. Yirmi dakika sonrasında kaslar ısınınca yağ yakmaya başlıyorsunuz. En az bir saat tempoyu düşürmeden yürümeniz gerek.
Abur cubur ve tatlıyı hayatınızdan çıkarıp yemeklerinizi az yağ ile pişirip bir de porsiyonları küçültürseniz sporla da destekledikten sonra kilo verirsiniz.

30 dakika tempolu yürüyüş çok işe yaramaz zaten. Yirmi dakika sonrasında kaslar ısınınca yağ yakmaya başlıyorsunuz. En az bir saat tempoyu düşürmeden yürümeniz gerek.
Abur cubur ve tatlıyı hayatınızdan çıkarıp yemeklerinizi az yağ ile pişirip bir de porsiyonları küçültürseniz sporla da destekledikten sonra kilo verirsiniz.

teşekkür ederim öncelikle tavsiyeleriniz için başka önerebileceğiniz tavsiyeleriniz var mı

Burda diyet guruplari var ben de 9. Guruptayim istersen bir goz at ben 15 kilo kadar vermistim guruptayken motivasyonum cok yuksek oluyor.

Fazlalık az olunca vermek daha zor..
Ama tabiki verilir..
1 saat yürüyüş 3 ana 3 ara öğün kaçamak yok evde de 30 dk spor ile 3 ayda hallolur..
Spor ile vereceginiz için 62 iken 57 gibi görünürsunuz zaten :)

Fazlalık az olunca vermek daha zor..
Ama tabiki verilir..
1 saat yürüyüş 3 ana 3 ara öğün kaçamak yok evde de 30 dk spor ile 3 ayda hallolur..
Spor ile vereceginiz için 62 iken 57 gibi görünürsunuz zaten :)

hadi inşallah daha kararlı bir şekilde devam etcem inşallah başarırım..

Benim de geçen gün buradan öğrendiğim bir program var. 30 day shred isimli. Ben baktım faydalı olabilecek gibi geldi. Pazartesi günü başlayacağım. Günde yarım saatinizi ayırabilirseniz siz de bir inceleyin derim youtube da videosu, umarım faydasını görürsünüz.

Selam letfen yardım edermısınız. Eşimin penisinden sivilceye benzer bir şey çıktı 3 gundur. Kotu bir şey olabilirmı. Kotuysa başka belirtilerı varmı

Back
X