Yardım lütfenn imdat ya

birminiinannesiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
111
33
98
25
Kızlar selamlar 6+1 deyim iki haftadır yataktan kalkamıyorum izine çıktım ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum sadece dümdüz uzanabiliyorum adet günlerimide çok ağrılı serumluk geçirirdim aynı ağrı kanamam var zaten ama ne acil doktoru ne kendi doktorum risk görmedi. Böyle mi olması gerekiyor bu ağrı normal mi bir tek ben mi böyleyim ? Desteğinize ihtiyacım var

Doktor kontrolleri neticesinde sorun yoksa fizyolojik olarak tanımlanıyormuş bende tam dediğiniz gibi süreci yaşadım sadece uzandım Allah yardımcınız olsunn bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah rabbim ben dahil tüm hamişlere kolaylık şifa versin inşallah 🙏

Doktor kontrolleri neticesinde sorun yoksa fizyolojik olarak tanımlanıyormuş bende tam dediğiniz gibi süreci yaşadım sadece uzandım Allah yardımcınız olsunn bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah rabbim ben dahil tüm hamişlere kolaylık şifa versin inşallah 🙏
Amin canım inşallah. Bir nebzede olsa içime su serptiniz acile gideceğim şimdi o kadar emek verdim ki kanamalarıma ağrı eşlik edince korkuyorum elimde değil.

Back
X