Yardim lutfenn

CmreKck

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
410
278
103
Hanimlar merhaba,
Az once halamla konustum ve su an cok kotuyum ne yapacagimi bilmiyorum.

Enistemin halami hem aldattigini hemde siddet uyguladigini ogrendim. Halam kimseyle paylasamadigi icin benimle paylasmak istemis. 2 tane cocuklari var, en buyugu 18 yasinda.

Halam ilk ogrendiginde bosanmak istemis ama o alcak halami alttan tehdit etmis. Yurt disinda yasiyorlar ve halam calismiyor yani geliri yok.

Nasil yardim edebilirim bilmiyorum, arayip o adami konusmak istiyorum halamin maddi manevi sonuna kadar arkasinda oldugumu ve yanliz olmadigini gostermek istiyorum. Eger bikez daha duyarsam erkek kuzenlerime herseyi anlatacagimi soylemek istiyorum ama halamin daha cok zarar gormesinden korkuyorum.

Babam tek erkek kardesi halamin, ama orta yasta erkek yegeni cok.

Bana akil verin lutfen ... nasil yardim edeyim ??

Sizin karışmanızı halanızın isteyeceğini, tehdit edebilecek kadar düşen adamın sizi takacağını zannetmiyorum.

Hem yurtdışında geçim daha kolay değil mi ya bakım parası, devlet yardımı falan?

Hemde dövdüğünü söylese oranın polisine daha ağır yaptırımı yok mu ?

Sizin karışmanızı halanızın isteyeceğini, tehdit edebilecek kadar düşen adamın sizi takacağını zannetmiyorum.

Hem yurtdışında geçim daha kolay değil mi ya bakım parası, devlet yardımı falan?

Hemde dövdüğünü söylese oranın polisine daha ağır yaptırımı yok mu ?

Halamla ilk defa bugun konustuk bu konuyu, nasil oldugunu bende tam bilmiyorum orda. Buraya yazdimki fikirler edineyim, kendim bise yapamazsam bile ona fikir vereyim.

Halanızın planı nedir? Boşanmayı falan düşünmüyorsa sizin yapacak pek birşeyiniz yok buradan. Ama boşanacaksa en azından yanınıza getirin, çünkü daha büyük bir zarar verebilir.

Halanızın planı nedir? Boşanmayı falan düşünmüyorsa sizin yapacak pek birşeyiniz yok buradan. Ama boşanacaksa en azından yanınıza getirin, çünkü daha büyük bir zarar verebilir.
Bosanmak istiyo ama korkuyo. Yanima getirsem bile cocuklar orda okuyo, yanima getirmeme sicak bakacagini sanmiyorum.

Bosanmak istiyo ama korkuyo. Yanima getirsem bile cocuklar orda okuyo, yanima getirmeme sicak bakacagini sanmiyorum.
Havlayan köpek ısırmaz. Siz ona cesaret verin. Ona destek olacak herhangi bir kurum, yardım hattı vs yok mu yaşadığı yerde?

Havlayan köpek ısırmaz. Siz ona cesaret verin. Ona destek olacak herhangi bir kurum, yardım hattı vs yok mu yaşadığı yerde?
Oylemi dersiniz ? Ya ben cesaret veririm ama sonra, Allah korusun, bisey olursa halama vicdan azabiyla yasayamam. Bi arastirayim yardim hattini

Yaninoza nasil getireceksiniz?
Evinizi mi acacaksiniz halaniza ve cocuklarina?

Esiniz ne diyecek bu duruma?

Tehdit eden adam sizi de pek takmaz gibi.

Siddet varsa oranin emniyet guclerinden yardim alabilir.
Zor......

Oylemi dersiniz ? Ya ben cesaret veririm ama sonra, Allah korusun, bisey olursa halama vicdan azabiyla yasayamam. Bi arastirayim yardim hattini
Mutlaka yardım edecek birileri vardır. En azından polise gidebilir. Korkup sinerse adam olayı daha ilerletebilir.

Yurtdışın da çalışmak daha kolay söyleyin iş öğrenmek için kurslar (formasyon)var.toparlasin kendini yaşlı bakimı için evinde kalıp ona bakar ve barına bilir,hem parasını alır hemde sigortası olur.şiddet icin ise karakola gitsin hallederler enişteyi.

Yaninoza nasil getireceksiniz?
Evinizi mi acacaksiniz halaniza ve cocuklarina?

Esiniz ne diyecek bu duruma?

Tehdit eden adam sizi de pek takmaz gibi.

Siddet varsa oranin emniyet guclerinden yardim alabilir.
Zor......

Yanima almayi bi kk uyesi teklif etmisti bende ben alsam bile halamin kabul etmiceni soylemistim.

Basta kuzenlerim konussun yoksada emniyet .. baska care goremiyorum bende

Yurtdışın da çalışmak daha kolay söyleyin iş öğrenmek için kurslar (formasyon)var.toparlasin kendini yaşlı bakimı için evinde kalıp ona bakar ve barına bilir,hem parasını alır hemde sigortası olur.şiddet icin ise karakola gitsin hallederler enişteyi.

Bende ilk etapda is bulmasi gerektigini soyledim. Yarin tekrar konusucaz.

Siddet icinde once kuzenlerim bi konussun olmazsada emniyet en iyi sanirim.

Belki de sadece konuşmak istemiştir .. adam araya girerseniz sıkıntı yapabilir ... eğer çocuklar orada kalacaksa halanız gelmez sanmıyorum , insan üzülür , sinir olur .. çok haklısınız

Belki de sadece konuşmak istemiştir .. adam araya girerseniz sıkıntı yapabilir ... eğer çocuklar orada kalacaksa halanız gelmez sanmıyorum , insan üzülür , sinir olur .. çok haklısınız

Aynen, cocuklar okuldan dolayi gelemez o yuzden halamda gelmez.

En azindan halamin arkasinda birileri oldugunu gormesini istiyorum o yuzden kuzenlerime arattirmak istiyorum o pisligi

Aynen, cocuklar okuldan dolayi gelemez o yuzden halamda gelmez.

En azindan halamin arkasinda birileri oldugunu gormesini istiyorum o yuzden kuzenlerime arattirmak istiyorum o pisligi
Peki halasına bu yüzden psikolojik yada fiziksel şiddet uygular mı ? Halanızla bu arama işini bir konuşun , ona zarar verecek bir harekette bulunmayın

Back
X