Doğuma Hazırlık Yardım lütfennn, doğum spinal anestezi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevdajin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
68
24
38
39
merhaba arkadaşlar kısmet olursa pazartesi günü doğumum gerçekleşecek, doktor çatımın müsait olmadığını bunun için sezeryan olacağını söyledi (halbuki ben hep normal doğum düşünüyordum :( ) notmal doğum olmasa bile bebeğimi hemen görmek istiyorum onun için spinal anestezi istedim ama tereddütlerim de var... bebek için bir sıkıntı yokmuş ama anne için sorun olabilirmiş (baş ağrısı falan umurumda değil) ama felç gibi başka sorunlar olabiliyor mu???? Lütfennn doğum yapan anneler bana bu konuda bilgi verebilirler mi, kafam karışık

Canım korkma hiç birşey olmaz Allah ın izniyle zaten ilk 5 dakikada bebişin gözünün önünde oluyor.Sen şaşkın şaşkın ona bakerken oldu bitti işte.Bir ilk ayağa kalmak zor oluyor oda ilk adımı atmak sonra zaten yürüdükçe iyi geliyor sana.Başağrısı hiç olmadı bende. Hemen kalktım ayağa:)Sağlıcakla kavuş bebişine inşallah

Hic korkma ben spinal oldum, bakma şöylemlere, sonrasında çok su iç ve bitter çikolata ye, benim agrim yoktu yine de yedim :) biraz bel ağrısı oluyo ama o da geçiyor.

Canım korkma hiç birşey olmaz Allah ın izniyle zaten ilk 5 dakikada bebişin gözünün önünde oluyor.Sen şaşkın şaşkın ona bakerken oldu bitti işte.Bir ilk ayağa kalmak zor oluyor oda ilk adımı atmak sonra zaten yürüdükçe iyi geliyor sana.Başağrısı hiç olmadı bende. Hemen kalktım ayağa:)Sağlıcakla kavuş bebişine

Back
X