yardım lütfennn....

bilmiyorum face insta hesaplarında makina müh.okudu yazıyor..hani başıboş gezen birine benzemiyor.gayet düzgün bi insana benziyor ama tanımadan bir şey söyleyemiiyorum.

bilmiyorum face insta hesaplarında makina müh.okudu yazıyor..hani başıboş gezen birine benzemiyor.gayet düzgün bi insana benziyor ama tanımadan bir şey söyleyemiiyorum.
Efendi,saygılı,dürüst birini bulmak ne kadar zor biliyor musun ?
Umarım kendisi seni yaniltmaz..
Iş arama sürecinde olabilir ..
Enişte beyin ağzını ararsanız iyi olur..
Kötü ise size zarar gelmemesi için zaten olumsuz yaklaşır..
Ben nisanlimla tanıştığım zaman iş arıyordu..
Aylarca iş aradi ..
Ne is olsa yaptı..
Günlük 30 tl ye kahvehanede çalıştı..
Şimdi kendi isi ..
Allah'a çok şükür.
Hakkınizda hayirlisi olsun .

ya yüreğim serinlledi sanki biraz kaç gündür gece yatıyorum o sabah kalkıyorum o çok kötüydüm en sonunda buraya yazdım iyikşi yazmışım zaten enişte bey çok istiyor ikimizin olmasını bakalım

gerçekten çok haklısısnız ama bu zamana kadar kimseyle çıkmadım tanıştığım kişi evleneceğim kişi olsun istiyorum ondan çok korkuyorum sanırım ...

O zaman bilemem. Niye böyle bir isteginiz var? Ilk görüştüğünüz insanla evlenirseniz yanlis karar verme ihtimaliz cok yuksek bence. Bir iliskide sizi ne mutlu eder, ne beklersiniz, neye tahammul edersiniz vs bunlari yasamadan ogrenemezsiniz ki. Ayrica kendinize boyle bir baski yaparsanız cok içinize sinmese de evlilige tasimak zorunda hissedersiniz. Hem belki ilk gorustugunuz kisi sizi sevmeyecek. O yuzden kendinize boyle bir sart kosmaniz biraz sizin kontrolünüzde de degil.
Umarim mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…