Yardım lütfennn

Evet Kızlar hediye konusunda saçmaladım zaten

Çoookkkk pişmanım çokkk
Eşime söylemedim duysa bana çok kızar :(((( hele hediye muhabbetini duysa beni mahveder of offf

Kızlar eşimin Doğum günü var pazar günü eve ablamlarıda çağırıcam inş gelirler, eşime bu olayı anlatmadım anlatsam bana çok kızar

Sizce ne yapayım kendimi affettirmem için

Ablası, eğer kardeşinin anlattıkları doğruysa dönüp bir kendine bakmalısın, hatalarını düzeltmelisin. Yok doğru değilse yerinde olsam biraz süründürürdüm. Ama çok da uzatma, kardeş gibisi var mı bu dünyada :anne: Doğum gününe icap edip öpüşüp barışın.

Konu sahibesi, özür dilemekten başka seçenek yok gibi. Biraz kötü yazmışssın ama olsun. Kardeşler arasında olur böyle seyler.

Eger ablan düşünceli biriyse sana zaten anlayış gösterir. O kadar ince düşünmüşsün, onun hatalarına üzülüp kirildigin hâlde söylemekten çekinip, burda yardim istemişsin.

Eğer ablan anlattığın gibi biriyse şu an kendisinde bir hata gördüğünü pek sanmıyorum. Bana göre yazdıklarını okuyup kendine biraz çeki düzen vermesi gerekir ama bana pek öyle yapacakmış gibi gelmedi...
Öte yandan zaten sürekli ablanı çok sevdiğini söylemişsin. Hediye mevzusunda da takılacak bişey yok. Bazen birşeyler üst üst gelince anlamsız bir yığılma olabiliyor...
Sen özrünü dile. Umarım ablan da gerekli dersleri çıkarıp sonrasında da konuyu kapatır...

Ablası affet:)Zaten seni sevdiği için kırmadan bu sorunu nasıl çözebilir diye fikir almiş.

hanımlar merhaba

Son açtığım postu Ablam gördü malesef o kadar berbat bir haldeyim bana ne olur yol gösterin. Onu canımdan herkesten çok seviyorum. Bi an için yazmış bulundum ama çok pişmanım çok :KK43:((((( özür diliyorum yeniden burdan bu postu okursa :KK43:(( bebek emziriyorum, korkuyorum çok üzgünüm çok salağım neden yazdıysam Ablam benim canım her şeyim görüşmeyelim dedi bana

Bunu yazmıştım

merhaba hnmlar

Şöyleki problemim ablm, kendisini çok seviyorum fakat aşırı ters bir insan malesef :KK43:
Annem 1 yıldır yeğenime bakıyor ablm çalışıyor yemeklerinide yapıyor. Yemeklerini yiyip eve gidiyorlar anneme haftalık 100tl veriyor. Ona rağmen eve gelince anneme zar zor yardım ediyor veya surat yapıyor.
Sürekli iş problmlerni anlatan biri ben her Defasında dinliyorum , ama kendisi ben çalışırken anlattığımda oflar puflar dinlemezdi asla veya hı der geçerdi.
Ben şimdi bebeğim oldu evdeyim.
annem 3 haftadır hasta 20 tane iğne verdiler bi gün yemek yapamamış eve gelmişler bizim zaten karnımız aç değil demişler ablm ve eşi almışlar ellerine telefonlarını. :O eee babam Kardeşim annem aç gelirken bişey alın di mi durumlarıda gayet iyi. Haftasonu annem yerinden kalkamamış halam yemek götürüvermiş çok mu zor bir tencere yemek yapmak annem bu duruma çok üzüldü :KK43:
Öte yandan Benim bebeğim 3 aylık oldu daha hediyesini getirmedi künye yaptıracağım dedi dedi . ( asla beklentim yok ama insan üzülüyor ) verdğş değerin karşılığını göremeyince .:KK43: kendisini çok seviyorum. Ama bi muhabbet bişey oluyor sürekli ters cevap olumsuz cevap İnan’ın yoruldum ona nasıl konuşacağımı şaşırıyorum :KK43:
Akşam televizyonda çok güzel bebek kıyafeti çıktı ama o kız bebekki dedi(benim oğlum var)
Yok dedim erkek bebek kıyafetini beğendim sadece . Neyse ben ona indirim vs olduğunda hep atıyorum. Dün yine attım sende sürekli kıyafet atıyorsun yazmış bende indirim varmış ondan attım dedim . Ne yapacaksın o kadar kıyafeti diyor . Ya bunun gibi çok şey var her şeyden anlam çıkarıyor ve aşırı alıngn :KK43:((
Annem hastayken bi sofra kaldırmak bile zor gelmiş en çok ona üzüldüm
Kötü bişey yazmamışsınız ki iç dökmüşsünüz. Ben ablanızın yerinde olsaydım kırmışım, üzmüşüm diye içim içimi yerdi bi de tavır yapmış. Biraz rahat vurdum duymaz bi yapısı var gibii.

Ablana neden kıyafet gönderiyorsun ki almak zorunda değil. Anne kısmında ablan çok bencilmiş .
“ hey abla burayı okuyorsan annene biraz saygı , Şefkat göster .arada Toto’nu kaldırıp istekleri varmı diye bir sor .”

Anaa bu nasil bi bahtsızlik şansa bak yaa:KK48: hemen de kendinden bahsedildigini anlamis cok uzatmaz bence kendi hatalarini hic goremiyo demekki (hediye haricc) ama görüşmek istemiyosa da kendi bilir yapcak bisey yok

vicdan yapacak olsa hasta annesinin evinde bi kap yemek yokken vicdan yapardı..
bence de görüşme sen bu ablayla..

kusura bakma ablası ama

kardeşin haklı birazda onun gözünle bakmaya çalış , sana sevgisizliğinden değil bu sevgisinden kaynaklanıyor ama sende hatalısın

Back
X