• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfennn

kelebekb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
112
50
98
bir mağzada hoşlandığım bir çocuk var ama açılamıyorum nasıl başlayabiliriz mantıklı fikirler bekliyorum

mağaza senin alışveriş yaptığın bi yer mi? yoksa iş yerinin vs karşısı mı? biraz daha bilgi verseydin keşke.

ama standart olarak selam vermekle başlayabilirsin.

slm çok uzak yerde mağza ama uğramaya çalışıyorum alışveriş yapıyorum çeyizci zaten

Magazada calisiyorsa kolay
Eline bir urun al ve onun baska rengini baska bedenini sor. Guler yuzlu ol ve sohbeti ilerletmeye calis

Edit; adam ceyizciymis simdi gordum ;) ben de ceyiz yapiyorum ama daha talip yok falan de daha kestirmeden cocuga atlamis olursun ;)

Bi ürün sor bunun toz pembeye kaçan rengi var mı de:KK53:
Hımm gelirse haber verir misiniz çok uğrayamıyorum buraya de nonuzu alayım arayıp bilgi alırım de gerisini halledersin artık bunuda sen yap:KK45:

Muhabbet varmış zaten, adam ilgili değilse yapacak bir şey yok. Zorla olacak değil ya

slm çok uzak yerde mağza ama uğramaya çalışıyorum alışveriş yapıyorum çeyizci zaten

Oda guzelmis.
"Cok ugruyumda ona ilgimi anlasin" diye hareket edicen.
Adamda "demekki yakinda evlenicek ceyiz bakiyor ondan cok geliyr' sanicak.
Sansa bak.

bir arkadaşım tabak almış tabak kırıldı yeni getircem dedi no var bir kere sordum dönüş yaptı ama birdaha ne o yazdı nede ben

Magazada calisiyorsa kolay
Eline bir urun al ve onun baska rengini baska bedenini sor. Guler yuzlu ol ve sohbeti ilerletmeye calis

Edit; adam ceyizciymis simdi gordum :KK66: ben de ceyiz yapiyorum ama daha talip yok falan de daha kestirmeden cocuga atlamis olursun :KK66:

O neydi gi?
Hersey hazir bi damat eksik der gibi.
" al beni al"gbi.
Evde kalmis havasi olur bence o ya.

Back
X