• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfennn

Aslında iletişim olmuş aranızda, ilişkiniz olmadığını da biliyorsa sanırım dönüş yapardı bir şekilde. İlgisi yok anlaşılan.

Sosyal hesabini biliyomussunuz ordan yazsaniza slm nbr falan diye, en azindan konusmaya calistigini anlar, oradaki abilerdende cekinmez nerden haberleri olcak yazdiginin.

Ilk ceyizci oldugunu okuyunca 'bunlar bizim olsuunmuuu:KK45:' diyesim geldi

Sosyal hesabini biliyomussunuz ordan yazsaniza slm nbr falan diye, en azindan konusmaya calistigini anlar, oradaki abilerdende cekinmez nerden haberleri olcak yazdiginin.

Ilk ceyizci oldugunu okuyunca 'bunlar bizim olsuunmuuu:KK45:' diyesim geldi
abilerimiz tanıdık yani o abisine bahsederse diye korkularım var

Ayy en sevdiğim konu tipi :KK54:

Onun da sana ilgisi var gibiyse arada çekinecek insanlar var diye yazmadığından eminsen atağa geç valla..
Mağaza çeyiz mağazası olduğu için sık sık gidecek bahane de olmaz, şöyle market filan olaydı iyiydi.

Bir ürünle ilgili muhabbetten gir, uzat, anlasın yani konuşmak istediğini..
Eğer o da devam ederse tamamdır. Etmezse de istemiyor demektir herhalde. :süslü:

tatlı dert :)
ben şunu bilir şunu söylerim arkadaşım
size ilgisi olsa abileri bacıları onu bunu takmaz yaklaşırdı
sanki ilgisi yok gibi kusura bakmayın.. acı söyledim!!!

Yani belki cekiniyordur veya ilgisi yoktur.
Peki tarafsiz olarak sana nasil baktigini anlayabiliyormusun? yani uzaktan takip ediyor mu?
Bir gun git magzanin içini tekrar dolas, ondan biraz uzak mesafede, onu da takip et seni izliyormu diye, belki yanina gelir.. ordan basla mesela

sana nasil bakiyor? nasil duruyor? heycan, kizarma, ne biliyim.. hoslanma belirtileri

Veya son olarak birini araci olarak soylesen? nasilolur?

Birşeyin olmayan rengini sor bilerek:))
Gelince beni arar mısın bitmeden hemen alayım de.
Eşşek değilse arar:KK53:

Back
X