yardım lütfennnn:(

derya_derya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
32
0
86
İstanbul
kızlar meraba bişi sorcam.2 gün önce regl olmam gerekiyordu ama olmadım halen de olmuş değilim. 1 önceki ay regl tarihime 4 gün kale norlevo kullanmıştım.ve 3 gün geciktirmişti.yani en son 19 ağustosta regl oldum.şu anki gecikme de norlevo dan dolayı olabilir mi yoksa hamilelik gibi bişeyi düşünmeli miyim?ayrıca 7 eylül de de kan testi yaptırdım sonuç 0.14 cıktı.normalde adetlerim düzenlidir.ama norlevodan dolayı geçen ay böyle bir şey yaşadım.bu ay da o yüzden gecikmiş olabilir mi?ayrıca pek bir belirti de hissetmiyorum.daha bugün biraz göğüslerim acımaya başladı o kadar.
sizce noluo anlamadım:(

kızlar meraba bişi sorcam.2 gün önce regl olmam gerekiyordu ama olmadım halen de olmuş değilim. 1 önceki ay regl tarihime 4 gün kale norlevo kullanmıştım.ve 3 gün geciktirmişti.yani en son 19 ağustosta regl oldum.şu anki gecikme de norlevo dan dolayı olabilir mi yoksa hamilelik gibi bişeyi düşünmeli miyim?ayrıca 7 eylül de de kan testi yaptırdım sonuç 0.14 cıktı.normalde adetlerim düzenlidir.ama norlevodan dolayı geçen ay böyle bir şey yaşadım.bu ay da o yüzden gecikmiş olabilir mi?ayrıca pek bir belirti de hissetmiyorum.daha bugün biraz göğüslerim acımaya başladı o kadar.
sizce noluo anlamadım:(

canım neden o kadar sorun ettin ki kendine altı üstü 2 gün gecikmişsin üstelik geçen ay da ilaçla normal düzenini bozmuşsun yani bence çok normal böyle ufak düzensizlikler her zaman olabilir. hem belirtilerini de görmeye başlamışsın bence kafaya takıcak bir durum yok ama yine de için rahat etmiyosa bi test yap istersen.

gecikme kesinlikle norlevodan . aynı şeyi bende yaşadım .
yeni biten reglimin üstünden 1 hft geçmişken bende de regl başladı ve tam 25 gün ara kanamam oldu. şuan düzenlemek için yasmin kullanıyorum :(( doktorum preven bu kadar yan etki yapmıyor ama norlevo da hep aynı şikayetler var demişti.
kafana takma canım göğüslerindede acıma varsa reglin yakın olduğu içindir.

valla canım..benım dişim agrıyo dıye bir hap attım ..sonra 25 gun regl gecıktı... haplar çok etkılıyor.. ama bel agrın ayaklarda uyuşma varsa ve gögüsler şiş ve acıyorsa regl olman yakındır...

ya acaba bi kan testi daha mı yaptırsam?sanırım 10 gün önce kan testi yaptırmak çok erken oldu o kadar çok kafam karıştı ki:(

kan testinin hatasız çkması için ilişkiden belirli bi süre snra yapılması gerekiyo ama çok diil.. gerçi süreyi htrlamıorum şu anda.. peki ilacı ne kdr süre snra aldın ilişkiden? ben bişi olduunu sanmıorum açıkçası ama tedbirli olmakta fayda vr tabii..

Back
X