Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba.
Bu sene bende bilgisayar programcılıgı seçtim. o da 2 senelik ama dgs ile 4 senelik muhendisliğe geçmeyi düşünüyorum 2 yıllık mezunlar önlisans 4 yıllık mezunlar lisans diploması alır kpss 2 senelik sorular daha kolay 4 senelikler biraz daha zor oluyo bildiğim kadarıyla lisans mezunu her zaman avantajlıdır ıs bulma konusunda vs. eger okudugun bölümde kendini geliştirirsen iyi iş imkanı bulabilirsin tavsiyem eğer 2 senelik okuyorsan direk kpss calısmaya basla imkan varsa dersaneye de git onlisans kpss 2 yılda bir oluyo sanırım devlet kurumunda calısmak istiyorsan en az 85 90 puan almalısın yoksa atanmak zor
Bazı sektörlerde ara elemana daha çok ihtiyaç oluyor, o zaman da önlisanslılar (teknikerler ) avantajlı oluyor, elektrik elektronik vb. gibi alanlar için çevremde ben bunu gördüm.
Yukarki mesajda genel olarak net açıklanmış, bir de şöyle bir avantajı var, yüksek lisans felan düşünüyorsanız 4 yıllık okumanız gerekiyor.