Eşimin sanal oyunda beni aldatması

Bildiğim kadarıyla o oyunlar sesli oynanıyor genelde. Sizin yanınızda da oynuyor mu bu oyunları ?
Hayır bildiğimiz pubg degıl sehır felan kuruyorsun savaş oynu mesajlaşma sadece kızımı uyutuyordu telfonu acık bırakmıs ordan gordum telfon karıstıran bırı degılım

Size oyle oyunu sildim bi daha yapmicam dediginde sizde okey hayatimin anlami mi dediniz ? Aldatilmissin affetmissin yine aldatildin yine affetmissin belli ki bosanma davasi acmayip buraya yazmandan belli , ee yine aldatilacaksin yine affedeceksin . Hayatin boyunca bu rezilligin icerisinde olucaksin . Boyle birine nasl kocam diyebiliyosun inanamiyorum. Biraz gururun olsun ya rezalet bi durum. Niye boyle vazgecilmezmis gibi davraniyosun bu aldatma hastasina anlayabilmis degilim . Tekmeyi ilk aldatisinda basman gerekirdi

Yani yapacak ne varki .Denenen yollar var bilmiyormuş gibi yapmak alışmak ailesine duyurmak kavga etmek çekip gitmek sonuç alan varmı bunlardan yok .Gene gene yeniden .Boşanmak seçenek değilse yüz göz olmadan göz yumacaksiniz .Çocuğu büyütecek miş gibi yapacak yalanlarına inanacaksiniz .Sizlik bı durum yokki evlenmiş çocuk yapmış sırasını savmış bıkmış saygıyı kaybetmiş sevgi ne demek biliyormu insan sevdiğini oaylasirmi haberi varmı bunlardan sanmıyorum .Yapacağınız hicbirsey onu bu yoldan döndürmez yoldan gönüllü çıkmış aynı diğer kendine benzerler gibi

Ya oyunu silse ne gerçek hayatta orda burda başlayınca da diğer kadınları kuzlarimi sileceksiniz yeryüzünden .Ömür boyu onla bunla kavgami edeceksiniz onun yüzünden yani

İğrenç herif ya rezil ister oyunu sil, ister telefonu kır eşinin huyu bozuk illa yapacak.

Son düzenleme:
Hayır bildiğimiz pubg degıl sehır felan kuruyorsun savaş oynu mesajlaşma sadece kızımı uyutuyordu telfonu acık bırakmıs ordan gordum telfon karıstıran bırı degılım
Tepkiniz ne oldu peki? Eşinizle konustunuz mu bunu tekrardan ?

Tabiki kendını savunup manipüle etmeye çalıştı şuan konuşmuyorum
Değişmez maalesef. Çocuğunuz olmasaydı boşan demek de kolaydı ama bu adamı boşamazsanız bir daha içinizde hep şüphe olacak. Hiç tam anlamıyla guvenemeyeceksiniz. Şu an ya bu adamı bosayacaksınız ya da her seye katlanan asla değer gormeyen fedakar annelerden olacaksınız.

Değişmez maalesef. Çocuğunuz olmasaydı boşan demek de kolaydı ama bu adamı boşamazsanız bir daha içinizde hep şüphe olacak. Hiç tam anlamıyla guvenemeyeceksiniz. Şu an ya bu adamı bosayacaksınız ya da her seye katlanan asla değer gormeyen fedakar annelerden olacaksınız.
Benimde bir hayatım var sosyal hayatım çevrem kendi değerimi biliyorum zaman gosterecek herşeyi tek ona bağımlı değilim

2 Yıllık evliyim 4 aylık kızım var eşimin bir kadına meleğim bebeğim opucuklu mesajlaşmalrını yakaladım oyun sohbetinde kadın yabqncı başka ulkeden yaklaşık 1 yıl oncede farklı bir kadına farklı oyunda mesajlarını yakalamıştım p oyunu sılıp bidaha yapmayacwğını soylemışti ne yapacağımı bilmiuorum
o yapmaya devam eder , engel olamazsın

İŞte kadının yaşı büyük hasta bılmem ne işte ona moral amaçlı yazdım dedi pek inandırıcı gelmedi ustune birton açıklama kabul etmedim onu gectım bana birkere meleğim iltifatı adam başkasına ediyo zoruma gitti.açıkcası eskiden saatlerce beni izleyen ben uyurken sacımı okşayan beni izleyen şükür eden benimle evlendiği için adamdan geriye ne kaldı gercekten yazık lohusalık ve ondan sonrasında baya değişti bambaşka birine donustu ben doguma gıderken bana bişey olacak korkusuyla ağlamış bir adamdan bu durumlara gelmesi acı vericiydi

2 Yıllık evliyim 4 aylık kızım var eşimin bir kadına meleğim bebeğim opucuklu mesajlaşmalrını yakaladım oyun sohbetinde kadın yabqncı başka ulkeden yaklaşık 1 yıl oncede farklı bir kadına farklı oyunda mesajlarını yakalamıştım p oyunu sılıp bidaha yapmayacwğını soylemışti ne yapacağımı bilmiuorum
Benzer bir seyi esimin kuzeni yapti ve karisi tabikide affetmedi bosandilar. Onlarin cocuklari yoktu

İŞte kadının yaşı büyük hasta bılmem ne işte ona moral amaçlı yazdım dedi pek inandırıcı gelmedi ustune birton açıklama kabul etmedim onu gectım bana birkere meleğim iltifatı adam başkasına ediyo zoruma gitti.açıkcası eskiden saatlerce beni izleyen ben uyurken sacımı okşayan beni izleyen şükür eden benimle evlendiği için adamdan geriye ne kaldı gercekten yazık lohusalık ve ondan sonrasında baya değişti bambaşka birine donustu ben doguma gıderken bana bişey olacak korkusuyla ağlamış bir adamdan bu durumlara gelmesi acı vericiydi
Yaşlılara moral vermek istiyorsa Darülaceze ziyareti yapsın. Yalanın da böylesi .

Ah olan 4 aylık bebeğe olacak. Kötü bir ortam oluşacak şimdi evde. Ama tabi bunun sorumlusu siz değilsiniz. 1 yıl önce yakaladım demişsiniz. Muhtemelen o sıralarda yeni hamileydiniz ve oyunu silince düzelecek zannettiniz. Kusura bakmayın ama iğrenç bir kocanız var. Peki ne yapmayı planlıyorsun?

Kesinlikle yalan söylüyor. Hasta yaşlı bir kadına iltifat edip de moral olmak evli barklı çocuklu adama mı kaldı? Bu ne aşağılık bir adam ki eşine bir kere etmediği iltifatları başkasına edebiliyor? Boşanma ağırlıklı davalara bakan bir avukat olduğum halde bana bile boşan demek zor gelse de bu adamın düzelmeyeceğini bilin. Düzelenine daha hiç denk gelmedim. Bir de şunu merak ettim oyunda profili vs var mı ? Tabi ki bu sonucu değiştirmez ama bazı erkekler biraz gerizekalı olabildiği için kendi küçük aklınca fake hesap gibi görüp aldatma sayılmaz diye düşşnüyor olabilir. Sosyal medyadan eklemiş mi numarasınj almış mı bir bakın belki mesaj falan bulup boşanma davası açmayı düşünürseniz kvkkyı da değerlendirip kanıt olarak sunabilirsiniz.

Benim arkadaşım tam olarak bu şekilde bir oyundan tanıştığı adamla evlendi😂 Baya klanları mı ne varmış. Klan olarak da buluşuyorlardı.
Sizinki ne aşamadadır bilmiyorum ama benim için böyle şeylerin izahı yok. Yakalarsam bitiririm.
Ama yine de dipnot düşmek istiyorum. Ben bu tarz şeylerin çok yaygın olduğunu düşünüyorum toplumda. Yani ben Allah kahretsin ki otobüste yandakinin ekranına bakan biriyim ve cidden neler neler gördüm 👀

Benim arkadaşım tam olarak bu şekilde bir oyundan tanıştığı adamla evlendi😂 Baya klanları mı ne varmış. Klan olarak da buluşuyorlardı.
Sizinki ne aşamadadır bilmiyorum ama benim için böyle şeylerin izahı yok. Yakalarsam bitiririm.
Ama yine de dipnot düşmek istiyorum. Ben bu tarz şeylerin çok yaygın olduğunu düşünüyorum toplumda. Yani ben Allah kahretsin ki otobüste yandakinin ekranına bakan biriyim ve cidden neler neler gördüm 👀
Başka uygulamalardan tanışıp evlenen var. Bir arkadaşım internetten tanışıp evlendi. Ama oyunda tanışıp evleneni ilk kez duydum.

affetmem cnm, sabah sabah kızdım, benim için hepsi aldatmadır, meleğim falan bana dediği lafları kimseye diyemez

Başka uygulamalardan tanışıp evlenen var. Bir arkadaşım internetten tanışıp evlendi. Ama oyunda tanışıp evleneni ilk kez duydum.
Valla bizde ilk kez duyduk😂 Bu arada ikisi de baya eğitimli tipler.
Ona kadar ben müge anlıda pupg’de tanıştıkları adamlara kaçan kızları falan duymuştum😂

Canım aldatma aldatmadır, kabullenip kabullenmeyeceğine sen karar verirsin ama ben senin yerinde olsaydım kabullenmezdim ve gereği neyse yapardım.

Back
X