• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım ... Ne yapacağımı bilmiyorum!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi seLen__02
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

seLen__02

Ziyaretçi
senağlama senağlama nasıl başlayacağımı nasıl anlatacağımı bilmiyorum !!
ama bi sekilde bunu birilerine anlatmam lazım yoksa bn derdimden ölecem
.
benim bir beraberliğim var .. kimseyi sewmediğim kadar onu seviyorum . cok seviyorum hemde . ama o beni cok kıskanıyor . en ii arkadaslarından bile kıskanıyor.. ilkokul arkadaslarımı bulmak için bi siteye üye oldum oraya fotoğraflarımı koymama izin vermiyor .. herkes seni cok swiyor diyor ama ben tam emin değilim .
biraz önce ayrılmak isediğini söyledi . neden dedim? seni cok sewiyorum ama cok kıskanıyorum kimseyi böyle kıskanmamıstım dedi. neyse barıstık ama bnm aklımda hala süpheler var beni sewmiyormu?? sewdiğini nasıl anlayabilirim? :(

.
benim bir beraberliğim var .. kimseyi sewmediğim kadar onu seviyorum . cok seviyorum hemde . ama o beni cok kıskanıyor . en ii arkadaslarından bile kıskanıyor.. ilkokul arkadaslarımı bulmak için bi siteye üye oldum oraya fotoğraflarımı koymama izin vermiyor .. herkes seni cok swiyor diyor ama ben tam emin değilim .
biraz önce ayrılmak isediğini söyledi . neden dedim? seni cok sewiyorum ama cok kıskanıyorum kimseyi böyle kıskanmamıstım dedi. neyse barıstık ama bnm aklımda hala süpheler var beni sewmiyormu?? sewdiğini nasıl anlayabilirim? :(

senin derdin çok kıskanç olması mı, yoksa seni sevip sevmediğinden emin olamaman mı?
ayrıca her zaman kıskançlık sevgi belirtisi olmuyor canım....

kıskanclık sevgi belirtisi olmadığını bende biliyorum .. derdim kıskanclığı deil sevgisinden emin değilim .. bundan once birini sewdim 2 yıl boyunca ve bana beni aslında hç bi zaman sevmediğini söyledi .. simdi de quvenemiyorum tam emin olmak istyorum

hareketleri tavırları nasıl
ne kadar zamandır birliktesiniz

güzelim erkekler ghep aynı yalanı söyler..ayrılmak ister ama bunu sana söyleyemez ,der ki, ben sana laik değilim,sen daha iyilerini bulursun...sonrada gider...güya senin için fedakarlık yapıyor...pehhhhhhh
kıskanmak güzeldir,kıskanılmata..ama bunun da bie dozu var değil mi? olur olmaz herşeyden de insan kıskanmazki...yoksa bu durum hastalık halini alır
birde gerçekten lise öğrencisiysen kendini bu çocuğa fazla kaptırma derim..zira sizin yaşınızda herşey gelip geçicidir...seni seviyor olabilir ama bunu ifade edişi yanlış..

kıskanclık sevgi belirtisi olmadığını bende biliyorum .. derdim kıskanclığı deil sevgisinden emin değilim .. bundan once birini sewdim 2 yıl boyunca ve bana beni aslında hç bi zaman sevmediğini söyledi .. simdi de quvenemiyorum tam emin olmak istyorum

anlıyorum ama bunu ancak sen anlayabilirsin..
sezgilerine güven...

ayrıca çok aşık olan bir kadının karşısındakinin sevgisini anlaması da zor bir durum, çünkü o kadar kendi aşkıyla meşgul oluyor ki, kendi seviliyor mu sevilmiyor mu anlayamıyor....

hele ki lise öğrencisiysen ve arkadaşında lise öğrencisiyse bununla kafanı çok fazla meşgul etme...seven erkek seni kaybetmemek için herşeyi göze alan ama bunu yaparken de kendi gururunu çiğnetmeyen erkektir....bunu da unutma....

canım arkadaşlık konusunda güvenebilirsin..sadece ona değil pek çok kişiye güvenebilirsin çünkü sizin yaşınızda arkadaşlık önemlidir,kimsede kolay kolay birbirini satmaz
ama iş aşka gelince güven duygusu sendelemeye başlar...bence çokta güvenme...kendinide çok kaptırma..yoksa sen üzülürsün..çünkü bu yaşlarda herşey hayatına kolay girer kolay çıkar

güzelim erkekler ghep aynı yalanı söyler..ayrılmak ister ama bunu sana söyleyemez ,der ki, ben sana laik değilim,sen daha iyilerini bulursun...sonrada gider...güya senin için fedakarlık yapıyor...pehhhhhhh
kıskanmak güzeldir,kıskanılmata..ama bunun da bie dozu var değil mi? olur olmaz herşeyden de insan kıskanmazki...yoksa bu durum hastalık halini alır
birde gerçekten lise öğrencisiysen kendini bu çocuğa fazla kaptırma derim..zira sizin yaşınızda herşey gelip geçicidir...seni seviyor olabilir ama bunu ifade edişi yanlış..

katiliyorum..

ve evet herseyin bir dozu vardir.. bunuda unutmamak gerekir..
ben bile bazen unutuyorum ammmaa....

Allah yardimcin olsun..

İçerik nedeniyle"Ah erkekler "bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

.

bu kadar hastalık derecesinde sizi kıskanması normalmi sizce???????mirmirmirmir

kıskanclık kesinlikle normal degil.. bendede vardı bu kıskanclık hatta hastalık derecesinde.. ama ben bunun üstesinden azda olsa gelebildim galiba.. sorun şu ki, insan karsındakine güvenmiyorsa yada özgüveni azsa kıskanclık hat safhaya ulaşabiliyor.. bide kendini ölç tart.. acaba onun özgüvenini mi kırdın ki seni kimseye göstermek tabiri yerindeyse paylaşmak mı istemiyo acaba arkadasların dahi olsa seni kaybetmekten mi korkuyor... bide eger bi erkek ayrılacagım diyorsa azami olarak elinden geleni yap ama gitmek istiyorsa fazlada üsteleme yani ben olsam üstelemem cok üzülecek olsamda..

Sende bi güven bozuklugu olmus canim.
Eski erkek arkadasindan dolayi.
Cok normal bu, ister istemez herkese karsi güvensizlik oluyor icinde.
Ama unutmaki her insan bir degil.
Seni sevmese senle birlikte olmazdi diye düsünüyorum.
Ve birde neden sevmedigini düsünüyorsun yazmamissin onu?
ilgisi mi az, sana ters mi davraniyor nedir?
Bu gibi seyler yok sanirim iliskinizde?

Insan sevdigini kiskanir, bazilari daha yogun yasar bu duyguyu.
Yalniz erkek arkadasinin " seni cok kiskandigim icin senden ayrilmak istiyorum" gibi sözler etmesi normal bir durum degil.
Belki o anki ruh halinden dolayi söylemistir.
Ama tekrar söylerse ayni seyi otur düsün.
Insan kiskandigi birini birakirda, baskalarina yar eder mi?

Hatta bunu kendisine sor, cevabini alacaksin;)

mutluluklar güzelim

seninle evlenmek isteyip istemediğinden anlayabilirsin mesela.
erkekler çok fena,gerçekten inanıp sevmedikleri birini evinin hanımı yapmazlar.
ama sen bu karar için düşünmelisin bence acele karar verme..

Bu kadar kiskanclik normal degil.

kız sen napıyorsun,gecmıse olta atıp ne çıkarsa mı dıyosun..

sene 2009,bak facenın adı bıle yok ozaman..

dıyorkı ılkokul arkadaşlarımı bulmak ıcın bı sıteye uye oldum..

o kız sımdı evlenmış,çocuk pışpışlıyordur..

çocukta emeklı olup,haca gitmiştir..

Back
X