Yardim nolur ayrilmalimiyim??

cansoe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
68
0
36
İzmir
Kizlar merhaba.. Benim eski konulari bilirsiniz.. Esimle cok sey yasadik ailelerle falan ama bi iyi bi kotu gidiyor iliskimiz.. Esim cocuguna fazla vakit ayirmaz.. Bugun anlastikki yarin sabah cikalkm aksama kadar gezelim ucumuz.. Az oncede haber aldikki yarin hali sag maci varmis. Sabah once kahvalti sonra hali saga oglene dogruda ayni yerde sohbet muhabbet.. Gidicem diyor, bende az once anlastik dedim hayir gidicem diyor. Bende sen gidersen annemlere giderim gelmem dedim git nereye istersen git hadii uyuz uyuz konustu.. Ve gercekten artik biktim kizlar ayrilmalimiyim gozunu korkutmak icin annemlere gitsemmi bi kac hafta kalsam? Nolur yardim..

ya bu erkekleri anlamıyorum artık alana kadar herşey iyi hoş güzel sonra böle oduna bağlıyorlar
olan bayanlara oluyor
bildiğin cariye temizlikçi köle moduna sokuyorlar
bencilliklerinde boğulsunlar inşallah
bi süre ayrı kalıp aklı başına gelecek bir tipse biraz kafanı dinle

Kizlar valla artik biktim zaten son zamanlarda cok sogdum ama aramizi duzeltmek icin elimden geleni yaptim zaten cocuunu bu hafta dogru gormedi hep calisti Allahtan kork ama yaa insan cocuguyla vakit gecirmek istemezmi??? Bide konusmalari havali havali tmm git ozaman gule gule falan noluyoruz yaa cocukmuyuz

Offf ya dövmek istiyorum bu odunları gerçekten.
Belki biraz rahatlarım.
Ne çabuk unutuyorlar peşimizde deli divane gezdikleri günleri:ssz:

bence hiç uğraşmayın ilgilenmeyin ne yaparsa yapsın ...o odunluk yapıyorsa sizde odunluk yapın ....

Halı sağa değil HALI SAHA canım öncelikle bunu belirteyim.
madem gidiceğini söyledin git bir süre yalnız kalın bakalım.

Eski konularınız bilmiyorum yani elbette öncesinde de sorunlar yaşamışsınızdır ki, yarınki halı saha muhabbeti fazlaca dokunmuş size.
Genel olarak çocuğunuza ve size vakit ayırmıyor, uyarılarınıza hatta restlerinize rağmen umursamaz davranıyorsa, bir ders vermenin zamanı gelmişte geçiyor eşinize.
Zaten annenize gitmekle tehdit ettiğiniz halde "yok ben maçıma bakarım istediğini yap" tarzında davranıyorsa, gitmeyeceğinizi birşey yapmayacağınızı düşündüğündendir.
Ben olsam hem ettiğim lafın arkasında durmak adına hem de "ne yaparsam yapayım bu kadın birşey yapamaz" dememesi için, eğer halı saha maçına giderse alır çocuğumu anneme giderdim.
Sonra gelsin yalvarsın özür dilesin, bi daha bekar erkek gibi yaşamayacağım desin, öyle dönerdim.

Son düzenleme:
Halı sağa değil HALI SAHA canım öncelikle bunu belirteyim.
madem gidiceğini söyledin git bir süre yalnız kalın bakalım.

Eski konularınız bilmiyorum yani elbette öncesinde de sorunlar yaşamışsınızdır ki, yarınki halı saha muhabbeti fazlaca dokunmuş size.
Genel olarak çocuğunuza ve size vakit ayırmıyor, uyarılarınıza hatta restlerinize rağmen umursamaz davranıyorsa, bir ders vermenin zamanı gelmişte geçiyor eşinize.
Zaten annenize gitmekle tehdit ettiğiniz halde "yok ben maçıma bakarım istediğini yap" tarzında davranıyorsa, gitmeyeceğinizi birşey yapmayacağınızı düşündüğündendir.
Ben olsam hem ettiğim lafın arkasında durmak adına hem de "ne yaparsam yapayım bu kadın birşey yapamaz" dememesi için, eğer halı saha maçına giderse alır çocuğumu anneme giderdim.
Sonra gelsin yalvarsın özür dilesin, bi daha bekar erkek gibi yaşamayacağım desin, öyle dönerdim.

Evet gercekten bizimle beraber vakit gecirmekten kaciyor gecirdigi zamanda mukafat bekliyor ben bugun sizi gezdirdim simdi bilgisayar oyunumu oynuyabilirim tarziyla sanki kopek gezdiriyor.. Hala uyuz uyuz konusuyor.. Galiba yolun sonu gorundu kizlar akil verin nolur..

bence git ailenin yanına bikaç hafta. gidemiyceğni bildiği için öyle demiştir anlasın hatasını süründür biraz =)

Yapmiyacagin seyi yapacagim diye tehdit etmiyeceksin kesinlikle. Yoksa böyle dalgalarini gecer iste.
Hemen isi bosanma noktasina getirmiyeceksin, ozaman ben cocukla tek gezerim aksama kadar diyeceksin. Buna bir birsey demez, iki birsey demez, ücüncüye rahatsiz olur senin umursamaz tavrindan, nereye gidiyorsun, kimle bulusuyorsun diye triplere girer. Onun alternatifi cok, sen olmazsan ne güzel hali saha maci var. Peki senin alternatifin ne?
Ayrica cocuk kac yasinda? Onuda alip gitsin madem öyle, siz rahat rahat gezin, baksin cocuga, burnundan gelsinde görsün gününü.

bence git ailenin yanına bikaç hafta. gidemiyceğni bildiği için öyle demiştir anlasın hatasını süründür biraz =)

Giderse simdi cocuguda alip gider, adam iyice inada bindirir arayip sormaz, ne güzel kafa dinler, hali saha maclarina gider, arkadaslariyla gezer, ailesinin doldurusuna gelir, hatta sevgili bile bulur bu arada. Sahsen konu sahibinin yerinde olsam bir yere gitmem, gideceksemde artik bosanmayi kesin gözüme almis olarak giderim, yani son noktada.
Olayi baska cözmek gerekiyor, burnundan getirerek, cocuguda üstüne atarak en iyisi.

Yapmiyacagin seyi yapacagim diye tehdit etmiyeceksin kesinlikle. Yoksa böyle dalgalarini gecer iste.
Hemen isi bosanma noktasina getirmiyeceksin, ozaman ben cocukla tek gezerim aksama kadar diyeceksin. Buna bir birsey demez, iki birsey demez, ücüncüye rahatsiz olur senin umursamaz tavrindan, nereye gidiyorsun, kimle bulusuyorsun diye triplere girer. Onun alternatifi cok, sen olmazsan ne güzel hali saha maci var. Peki senin alternatifin ne?
Ayrica cocuk kac yasinda? Onuda alip gitsin madem öyle, siz rahat rahat gezin, baksin cocuga, burnundan gelsinde görsün gününü.

Evet haklisin ama yanlis gidicek pek yer yok.. O daha yeni 1 yasina girdi gotur desemde goturmez.. Hadi goturdu kac saat oynicaklar.. Cocukla ilgilenmeden yedirmeden ustelik mactan sonra bi kac saat oturup birsey iciyorlar yiyorlar yani gelmesi aksami bulur boylece pazar gunude biter.. Ben yine bebegimle evde oturmus olurum o yine bekarlar gibi gezmesine gider.. Aksamda kesin mac falan vardir onuda izler ohhh ne alaa memleket..

aaa niye böyle yapıyo ki ya minicik de bebiş vermişsiniz öpüp başına koyacağına her gün şükür edeceğine eşşeklik mi yapıyor bi de.

üstüne düşmeyin umursamama moduna girin sizde hatta plan yapmayın şuanki halinizden çok mennun görünün bakalım o ailesiyle vakit geçirmeyi ne zaman özleyip isteyecek.

Kizlar az once konusmaya calistim hatta agladimm hic unursamiyor mac izliyor artik her hafta boyle mac falanmi olucak dedim evet her pazar diyor.. Sadece pazarlari beraber izinliyiz arada sirada hafta ici de oluyor ama herzaman degill.. Belki gitmen daha dogru dedi.. Beni cesaretlendirin nolur kizlar!!

Kizlar az once konusmaya calistim hatta agladimm hic unursamiyor mac izliyor artik her hafta boyle mac falanmi olucak dedim evet her pazar diyor.. Sadece pazarlari beraber izinliyiz arada sirada hafta ici de oluyor ama herzaman degill.. Belki gitmen daha dogru dedi.. Beni cesaretlendirin nolur kizlar!!

ya hiç umursamıyo ki senin adam yokluğunuz onu üzsün yıpratsın sizi özlesin.
neredeyse eliyle gidip götürecek offf içim kötü oldu.
sen git kalk git de kov evden ama ona da cesaretin yok senin offff gitsen dönen yine sen olacaksın adam seni aciz görecek daha da.

ailenle konuş alsınlar seni ve artık kararlı ol, sizin için hiçbir şey yapmayan bu adama daha ne kadar katlanabilirsin..

Bence gitmeniz sizin boşanmaya kadar sürükleyebilir
Evde kalın ama onunla sohbeti felan kesin o sizinle konuşmaya çalışsın siz konuşmayın
Yanında da fazla kalmayın neredeyse farklı bir yerlerde bulunun
Sizi özleyeceğini düşünüyorum hemen yelkenleri suya indirmeyin çokta kötü davranmayın üzüldüğünüzü belli edin yeter

Bak cnm sana şunu diyeyim böyle adamların üzerine düştükçe uzaklaşır . Kaçan kovalanır misali. Git diyenlerin gazına gelme böylesiyle karşılaşmamışlar demek. Üzerine düşmeyeceğin gibi bırakıpta asla gitmemen lazım bu tipleri boşanma kararı kesin almadıysan. Çünkii çocugunu özleyip düşünmeyen zaten ne mal oldugunu gösteriyor. Ayrılsan bile umuru olmaz bu tipler kalp yerine taş nakli yaptırmıştır. Sadece üzerine gitme bırak kafaya göre takılsın bi süre ama uzaklaşma yuvandan bu sefer dön demez kalıverirsin ortada. Burda git diyenler vicdanlı kocayla uğraştığı için bu tipleri bilmezler

Son düzenleme:
Canim bencede evi birakip giden sen olma,ozaman suclu olmadin yerde sen suclu olurdun.bi dönem bizde esimle annesi yüzünden ayrilma noktasina gelmisdik ama evi birakip gitmedim, trip yaptim konusmadim yemek yapmadim,cocuklarimla onlarin odasinda kaldim ve 1hafta sonra geldi hatasini anladi ve hersey düzeldi,ama benim esim cocuklarla ilgisini hic kesmedi sürekli sevdi oynadi ama biz konusmadik... Simdi sükürler olsun cok iyiz.....

Back
X