Yardim nolur ayrilmalimiyim??

git dedim ba$ta ama
adamin ekmegine yag surme olacak bu i$
gitsen iyi olur falan diyormu$
ke$ke yapmayacagin bi $eyle tehdit etmeseydin
yenimi boyle oldu bu adam ,oncesinde nasildi
yani çocukdan once duzgunduki çocuk yaptin demi ? :44:

git dedim ba$ta ama
adamin ekmegine yag surme olacak bu i$
gitsen iyi olur falan diyormu$
ke$ke yapmayacagin bi $eyle tehdit etmeseydin
yenimi boyle oldu bu adam ,oncesinde nasildi
yani çocukdan once duzgunduki çocuk yaptin demi ? :44:

Ever canim duzgundu hatta kendisi cok istedi.. Kendini iyi babayim diye tanitiyor baskalarinin yaninda. Ama gelin gorunki evde hep bilgisayar oyunu cocugylq yarim saat ilgilenir iyi baba olur.. Hala cok sinirliyim dun benim yanimda konustu telefonda evet evet yarin geliyorun falan..

Elinden geleni yapmışsın sen.Tamam çocuk var ama böyle giderse sende bıkıcaksın.Bi de insanlar değişmez yaa gitsen de gitmesen de.Kendi başına çabalıyosun, bi hafta boyunca rahat bırak hiç karışma.Eğer bi şey yapmazsa o zaman git.

Son düzenleme:
Adam sizi ya gözden çıkarmış ya da tehditlerinizin boş çıkacağını biliyor. Ben olsam ne yapardım? Bir kere ya yapacağım dediğim şeyi yapardım ya da hiç blöf yapmazdım. Evin içinde onu görmezden gelerek yaşamaya başlardım, o yokmuş gibi, ya da dünyanın en değersiz varlığıymış da zorla ona tahammül ediyormuşum gibi. Bunun yanında süsüme, püsüme de aşırı önem vermeye başlardım, çocuğu alıp sık sık gezmeye giderdim habersiz, danışıksız. Gerekirse bir tanıdığıma gidip saatlerce otururdum ama nereye gittiğimi söylemezdim. Adam eğer bana 1 gram değer veriyorsa zaten kudururdu, ayaklarıma kapanırdı sinirinden, hırsından bu süre zarfında, yok adam bir tarafına sallamıyor bu yapılanları ve hatta hak bayram bilip gününü gün etmeye devam ediyorsa da pazartesi ilk iş bir boşanma avukatı tutardım kendime. Başka yolu yok zira bu işin.

kizlar merhaba.. Benim eski konulari bilirsiniz.. Esimle cok sey yasadik ailelerle falan ama bi iyi bi kotu gidiyor iliskimiz.. Esim cocuguna fazla vakit ayirmaz.. Bugun anlastikki yarin sabah cikalkm aksama kadar gezelim ucumuz.. Az oncede haber aldikki yarin hali sag maci varmis. Sabah once kahvalti sonra hali saga oglene dogruda ayni yerde sohbet muhabbet.. Gidicem diyor, bende az once anlastik dedim hayir gidicem diyor. Bende sen gidersen annemlere giderim gelmem dedim git nereye istersen git hadii uyuz uyuz konustu.. Ve gercekten artik biktim kizlar ayrilmalimiyim gozunu korkutmak icin annemlere gitsemmi bi kac hafta kalsam? Nolur yardim..

ağzınızdan çıkmış bikere gidin ozaman ama uzun süreli değil tabiki hem çocuk için hemde ilişkiniz için

Sizde kendinize bir aktivite bulun o halı sahaya gittiğinde sizde spora gidin mesela

Ondan beraber vakit geçirmeyi istemeyin, Teklif ettiğinde yok bugün alt komşu fatmaya gidicem de

(Ama sen bizle gelmedin bende senle gelmem havasıyla değil,aa hadi ya başka zaman gitsek olur mu gibi :) )

Onsuz da çok güzel vakit geçirebileceğini göster güçlü ol, Kendine daha çok bak, daha çok ilgilen mesela

Film izlerken çok eğlen, Bi tv programından çok keyif al, Arkadaşlarınla komşularınla çok eğlen

Mutlu ol sürekli güler yüzlü ol, Bunları yaparken trip ve taktik olduğunu kesinlikle belli etme

Farkedilen taraf olma sırası değişsin..

canım böyle bir konu değil fakat eşimin farklı bir ilgisizliği oldu ve hemen etkiye tepki yaptım,onu aynı silahla vurdum ve o ilk ve son oldu bidaha asla yapmadı aynı şeyi..bazen gerçekten işe yarıyor...

Back
X