Bol su içiyorsunuzdur zaten.
Hamile olabilir misiniz?
Arkadaşlar ben 1 ayı geçkin bir süredir diyetteyim ve her gün
düzenli spor yapıyorum ama iki gündür tuhaf bişeyler oluyor bana ne olduğunuda anlamıyorum içim sıkılıyor gibi yada midem bulanıyor çözemiyorum bir anlam veremiyorum
sürekli huzursuzum buna birde şişkinlik eklendi öyle şişimki anlatamam vücudumda bir sebepten ödem oluştu sanırım...
kendimi aşırı şiş hissediyorum hiçbirşey yemediğim zamanlarda bile üstelik 7den sonra ağzıma birşey koymadığım halde...
biri bana yardımcı olsun lütfen.. resmen nefesimi zor alıyorum karnım 5 aylık hamile gibi oldu tuvalet sorunumda yok üstelik ...
tamamen ödem ve şişkinlik olduğunu düşünüyorum bunun için bir önerisi yada fikri olan var mı ? ödem atıcı diyet olur ne bileyim başka bir öneri olur
benim gibi olup sonra düzelen olur lütfen yardım...
benim de reglime az kaldı ve ödem olmaya başlamıştı.
içtiğim su miktarını arttırdım.
2 fincan yeşilçay içmeye başladım.
arada da günde 1 tane form çayı içiyorum.
hafifledi sanki ödemim ama geçmedi tabi ki benim ki.
ama en önemlisi ödem olduğuna emin misin ?
eğer ödemse zaten 1 2 güne geçebilir daha.
en azından benim öyle oluyor.
bir de 1 aydır diyetteymişsin.
belki biraz sıkılmışsındır artık o psikolojiden.
o da kendini öyle hissetmene sebep olabilir.
ben de kilo veremedim bu hafta.
böyle bir şey olduysa o da sıkmıştır belki seni.
istersen biraz rahatla. şöyle bir kaç gün. hazır reglin de bitiyormuş.
fikir olması için yazdım bunları. :)
bugün yapacağım maydanoz alıp ama ne kadar içmem gerekir acaba? kaç bardak ?Tuzu azaltın, maydanoz kaynatıp için. Bir de form çayları. Umarım işe yarar.
geçmiş olsun..geçtiğimiz günlerde prof.saraçoğlu ödem giderici maydanoz suyu diye söylemişti,ama ayrıntılarını hatırlayamıyorum..sitesinde yazıyor olabilir,inceleyin derim..
düzenli spor yapıyorum ama iki gündür tuhaf bişeyler oluyor bana ne olduğunuda anlamıyorum içim sıkılıyor gibi yada midem bulanıyor çözemiyorum bir anlam veremiyorum
sürekli huzursuzum buna birde şişkinlik eklendi öyle şişimki anlatamam vücudumda bir sebepten ödem oluştu sanırım...
kendimi aşırı şiş hissediyorum hiçbirşey yemediğim zamanlarda bile üstelik 7den sonra ağzıma birşey koymadığım halde...
biri bana yardımcı olsun lütfen.. resmen nefesimi zor alıyorum karnım 5 aylık hamile gibi oldu tuvalet sorunumda yok üstelik ...
tamamen ödem ve şişkinlik olduğunu düşünüyorum bunun için bir önerisi yada fikri olan var mı ? ödem atıcı diyet olur ne bileyim başka bir öneri olur
Merhaba , kabartma tozu (soda) ile zayıflama bölümüne bir bak istersen . onlar zayıflamak için kullanıyorlar ama geçen gün gülben ergen programda söyledi haftada 3 gün mutlaka sodalı su içiyormuş 2 lt. suya 1 tatlı kaşığı yemek sodası katıyorsun. vücuttaki ödemi atarmış. ayrıca adetliyken aynı şekilde devam ediyormuş şişlik olmasın diye. umarım yardımcı olur. bende denedim. bol tuv. çıkartıyor sanırım işe yarıyor henüz adet olmadım .oluncada deneyip. haber veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?