YARDIM PLESANTA ASAGIDA

Minikbirbal

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
239
58
298
31
SLM KIZLAR 27 HAFTALIK HAMILEYIM VE PLESANTANIN ASAGIDA OLDUGUNU SOYLEDI DOKTOR VE NORMAL DGUM OLAMICANI KANAMAN OLUR DEDI AMA EGERKI 34 35 HAFTAYA KADR YUKARI CIKARSA NORMAL OLABİLİR AMA RİSKLİ DEDİ SİZ BOYLEE BISE YASANIMZ VEYA DUYDUGUNUZMU LUTFEN BILGI ISTIYORUM SMDIDEN TESKKURLER

Son düzenleme:
27 haftalik hamilesin ve doktor 24-25 haftaya kadar cikabilir dedi:)

Tatlim bi karisiklik olmus sanirim orda:)

Ama ilerleyen haftalarda ciktigini duymustum bence cok fazla takilma

SLM KIZLAR 27 HAFTALIK HAMILEYIM VE PLESANTANIN ASAGIDA OLDUGUNU SOYLEDI DOKTOR VE NORMAL DGUM OLAMICANI KANAMAN OLUR DEDI AMA EGERKI 34 35 HAFTAYA KADR YUKARI CIKARSA NORMAL OLABİLİR AMA RİSKLİ DEDİ SİZ BOYLEE BISE YASANIMZ VEYA DUYDUGUNUZMU LUTFEN BILGI ISTIYORUM SMDIDEN TESKKURLER
Canım merhaba, benim de kanamam oldu ve plesantamın aşağıda olduğunu söylediler ve yukarı çıkabilir dedi eğer çıkmazsa 7. Yada 8. Ayda Doğum olabilir dedi dr , sürekli ıstirahat verdi , oturmak ayakta durmak Rahime baskı yapar dedi çok rica ediyorum Allah rızası için senin durum nasıl? Kanama oldu mu? Plesanta yukarı çıktı mı durumun nasıl yardımcı olur Musun? :KK43:

Canım merhaba, benim de kanamam oldu ve plesantamın aşağıda olduğunu söylediler ve yukarı çıkabilir dedi eğer çıkmazsa 7. Yada 8. Ayda Doğum olabilir dedi dr , sürekli ıstirahat verdi , oturmak ayakta durmak Rahime baskı yapar dedi çok rica ediyorum Allah rızası için senin durum nasıl? Kanama oldu mu? Plesanta yukarı çıktı mı durumun nasıl yardımcı olur Musun? :KK43:
canm ben suanda 34 haftalik oldum ve plesanta yukariya cikti normal dogjm icin bi sknti gozukmuyor yanliz benm hic kanamam olmamisti umarm ki senunda yukariya cikar ve doktor ne diosa lutfen inu yao dinlen yat cikma ihtimali cok yuksek umarim saglikli bi sekilde alirsin yavrunu kucagina

12 haftalıkken plesentam rahim ağzına yapılıştı kanamam oldu. 19. Haftada yukarı çıktı bol bol dinlen canım ağır kaldırma

Back
X