Yardım ricası

Damdakiperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
2.315
3.169
83
Hanımlar merhaba,
Bir insan eşinin e-devletinden gizlice neden adres değişikliği yapar hem de alakasız bir adrese? Fikri olan var mı?
Teşekkürler şimdiden

Hanımlar merhaba,
Bir insan eşinin e-devletinden gizlice neden adres değişikliği yapar hem de alakasız bir adrese? Fikri olan var mı?
Teşekkürler şimdiden
Bir çok sebebi olabilir
-borç harç yapmıştır evi basarlar diye korkuyor
-polislik bir olayı vardır polisten kaçıyordur
-söylemeyi unutmuştur kasten yapmamıştır
-öğrencilik durumları varsa yapmıştır
-kredi çekmek için ev almak için o ilde adres göstermesi gerekiyordur yani bir sürü nedeni olabilir. Eşiniz mi ikamet adresini değiştirmiş ?

Hanımlar merhaba,
Teşekkürler şimdiden
Kendi adresi hala aynı evde mi? Çok ilginç boşanma vs gibi bir durumunuz var mı acaba evi terk etti gibi bişey mi yapacak? Ya da e devletini kontrol edebilecek bir manyakla aldatıyor mu yani aklıma hep kötü şeyler geldi nedense.

Şöyle arkadaşlar ben de detayları çok yeni öğreniyorum, konuyu da hemen açayım diye detaylari sonra yazarım dedim ama tabii haklısınız havada kaldı. Boşanma davası yeni başladı ama adres 2-3 ay önce aldırilmis. Evet uzun süreli bir ihanet var ama karşı taraf zaten adresi biliyor, 2 yıllık bir ihanet. 3 çocuk var ortada, en küçüğü 3 yaşında. Benim değil akrabamizin başına geldi. Düşünüyoruz ama çözemiyoruz, mantıklı birşey bulamadık. Belki başından benzeri bir durum geçen vardir diye düşündük. Malum burdaki tecrübeler derya deniz

Şöyle arkadaşlar ben de detayları çok yeni öğreniyorum, konuyu da hemen açayım diye detaylari sonra yazarım dedim ama tabii haklısınız havada kaldı. Boşanma davası yeni başladı ama adres 2-3 ay önce aldırilmis. Evet uzun süreli bir ihanet var ama karşı taraf zaten adresi biliyor, 2 yıllık bir ihanet. 3 çocuk var ortada, en küçüğü 3 yaşında. Benim değil akrabamizin başına geldi. Düşünüyoruz ama çözemiyoruz, mantıklı birşey bulamadık. Belki başından benzeri bir durum geçen vardir diye düşündük. Malum burdaki tecrübeler derya deniz
Öncelikle şunu netlemeniz lazım kendi adresini mi değiştirmiş yoksa gizlice eşinin adresini mi? Çocukların adres kaydı nerede? Birşeyler hesaplanmış ama borç harç vs gibi gelmedi bana daha çok dava sürecini belki velayeti bile etkileyecek birşey gibi geldi. Eğer eşinin adresini degistirmisse.

Öncelikle şunu netlemeniz lazım kendi adresini mi değiştirmiş yoksa gizlice eşinin adresini mi? Çocukların adres kaydı nerede? Birşeyler hesaplanmış ama borç harç vs gibi gelmedi bana daha çok dava sürecini belki velayeti bile etkileyecek birşey gibi geldi. Eğer eşinin adresini degistirmisse.
Eşinin adresini. Çocukların adres kaydı Manisa'da. Yani yaşadıkları şehirde. Ama dava surecinden birkaç ay önce yapmış

Ben anlayamadım. Eşinin e devletinden gizlice değiştirmiş dediğinize göre eşinin adresini güncellemiş kendisinin değil öyle mi? Birinin ikametgah adresini değiştirebilmek için önce ya boş ev bulup fatura beyan etmeniz ya da Varsa e imzanız ile adres beyanı yapmanız lazım. Dolu evse o evde halihazırda oturan kişinin muvafakatına ihtiyacı var.
Olayı netleştirirseniz daha iyi yorum yapabiliriz.

Back
X