- 22 Aralık 2021
- 2.478
- 3.375
- 83
- Konu Sahibi Damdakiperi
Öncelikle şunu netlemeniz lazım kendi adresini mi değiştirmiş yoksa gizlice eşinin adresini mi? Çocukların adres kaydı nerede? Birşeyler hesaplanmış ama borç harç vs gibi gelmedi bana daha çok dava sürecini belki velayeti bile etkileyecek birşey gibi geldi. Eğer eşinin adresini degistirmisse.
Eşinin adresini. Çocukların adres kaydı Manisa'da. Yani yaşadıkları şehirde. Ama dava surecinden birkaç ay önceÖncelikle şunu netlemeniz lazım kendi adresini mi değiştirmiş yoksa gizlice eşinin adresini mi? Çocukların adres kaydı nerede? Birşeyler hesaplanmış ama borç harç vs gibi gelmedi bana daha çok dava sürecini belki velayeti bile etkileyecek birşey gibi geldi. Eğer eşinin adresini degistirmisse.
Yeni gösterilen adresle ilgili fikrimiz yok. Eşinin adresi evet ama ortak ikametgah adresleri oluyor tabii..Ben anlayamadım. Eşinin e devletinden gizlice değiştirmiş dediğinize göre eşinin adresini güncellemiş kendisinin değil öyle mi? Birinin ikametgah adresini değiştirebilmek için önce ya boş ev bulup fatura beyan etmeniz ya da Varsa e imzanız ile adres beyanı yapmanız lazım. Dolu evse o evde halihazırda oturan kişinin muvafakatına ihtiyacı var.
Olayı netleştirirseniz daha iyi yorum yapabiliriz.