- 9 Mart 2011
- 12.694
- 11.736
- 498
- Konu Sahibi Damdakiperi
türkçe gerçekten bu kadar zor bir dil değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisini aynı anda alabilir. O yüzden dedim ben baksın aynı konutta oturan kişilere.Hayır ben bambaşka bir şey anlatmaya çalıştım. Eşi komşunuzu karıştırmadan.
Ben şimdi ikamet aderesimi kaydettirecek ev arıyorsam,aa esrosko ben sizin adrese kaydımı aldırabilir miyim desem,siz de bana arkadaşım tamam olur deseniz. Sizin yaşadığınız kayıtlı olduğunuz ikamet adresinizde siz var,babanız anneniz veya eşiniz var ise artık kiminle yaşıyorsanız,benimle beraber nüfus dairesine hanenize ilk ikamet adresini alan kişi gelmesi lazım,misal babanız.siz ondan sonra aldırdıysanız kaydınızı bilmem anlatabildim mi.
Sizin arkadaşın konusuna gelirsek,çok tuhaflıklar var mantığa aykırı,bir tek akla çoğunluğun da dediği gibi iftira atmaya,çekişmeliye kendini hazırlıyor elini kuvvetlendiriyor geliyor başka açıklaması olamaz gibi.
Önce kendi ikamet adresini değiştirip sonra eşininkini yapamaz ki.eşi boş ev ise kendi yapabilir ama kendinden sonra eşini kayıt ettirecekse hanımefendi olmadan nasıl yapacak?
zaten ayrı yaşıyorduk diye aldatma suçlaması için kılıf hazırlamışŞöyle arkadaşlar ben de detayları çok yeni öğreniyorum, konuyu da hemen açayım diye detaylari sonra yazarım dedim ama tabii haklısınız havada kaldı. Boşanma davası yeni başladı ama adres 2-3 ay önce aldırilmis. Evet uzun süreli bir ihanet var ama karşı taraf zaten adresi biliyor, 2 yıllık bir ihanet. 3 çocuk var ortada, en küçüğü 3 yaşında. Benim değil akrabamizin başına geldi. Düşünüyoruz ama çözemiyoruz, mantıklı birşey bulamadık. Belki başından benzeri bir durum geçen vardir diye düşündük. Malum burdaki tecrübeler derya deniz
Henüz konuşmadık, çok ağlıyordu, sakinleşmesini bekledim. Bugün anlatacağım. Telefonuna casus program yüklemiş olabilir, uzaktan kadına gelen mesaj, whatsap yazışmalarını okuyor olabilir mi diye şüpheleniyoruz, bunu nasıl anlayabiliriz ona bakalımD Damdakiperi baktı mı arkadaşınız aynı konutta oturan kişilere? Kadının e devlet şifresini bilmesi yetmez bu arada, sadece onun ikameti alınacaksa ya e imzası ya da sms doğrulaması gerekir. Sms doğrulamayla yapıldıysa da kod kadının telefonuna gider.
Evet, tüm aileyi taşımış.Kendisini, karısını ve çocuklarıD Damdakiperi baktı mı arkadaşınız aynı konutta oturan kişilere? Kadının e devlet şifresini bilmesi yetmez bu arada, sadece onun ikameti alınacaksa ya e imzası ya da sms doğrulaması gerekir. Sms doğrulamayla yapıldıysa da kod kadının telefonuna gider.
O zaman aile konutu şerhi konulmasın diye yapmış gibi gözüküyorEvet, tüm aileyi taşımış.Kendisini, karısını ve çocukları
Nufus müdürlüğüne randevu alıp gidip bir sorsun.Aynı ilde ancak başka semte alınmış. Başkası yapamaz diyor. E-devlet olduğunu düşünüyorlar.
Bosanmak istememesi lafta olabilir vakit kazanıp elini güçlendirmek için.Valla hepsi olabilir, benim de beynim yandı inanın. Boşanmak istemiyor ama mecbur kalırsa elinde done olsun isteyebilir
Evet herşey olabilir temkinli olmak gerekBosanmak istememesi lafta olabilir vakit kazanıp elini güçlendirmek için.
Benim arkadaşım aldatıldı,yakaladı da kız çekişmeli dava açacaktı nesi var nesi yoksa alacağım falan diyordu ,sonra adam yalvar yakar çocuklarımız için son kez deneyelim,ayrildim ondan bir anlık birşeydi falan diyip ikna etti arkadaşımı. Hatta birlikte maaile geziye gittiler 10 gün. Neyse o ara araları düzelmedi kavga huysuzluk çıkardı,kızı manipüle etti anlaşamıyoruz,denedik olmadi falan diyerek o ara elinde ne var ne yok başkalarının üzerine geçirmiş tabi,arkadaşımı da çocuklar yıpranmasın yüzyüze bakacağız diyerek anlaşmalı boşanmaya ikna etti. Boşandılar adam metresine döndü,hamileymiş hatta evlendi onunla.
Ne planı var asla bilemezsiniz.
Belki mal mülk kaçırıyor. Belki arkadaşınız için bakın evi terk etti kusurlu olan o diyecek mahkemede.
Alakasız bir adres değildir baya arastirilmis bir adrestir. Boş olacak arsa olmayacak vs vs atıp tuttu değildir o. Niyesi herşey olabilir aldatan adam da pislik mi biterHanımlar merhaba,
Bir insan eşinin e-devletinden gizlice neden adres değişikliği yapar hem de alakasız bir adrese? Fikri olan var mı?
Teşekkürler şimdiden
Adamın evi değil o adresteki, öyle evler alabilecek bir adam değil, zaten çok da borcu varmis.Boşanma davasında dava dilekçesinin gitmesi için sizin oturduğunuz adresten farklı bir adres bildirilmesi gerekiyor karşı tarafa tebliğ yapılması için
İkincisi ev adamın adına ise eve aile konutu şerhi konulmasını önlemek için olabilir
Oturdukları ev de kendilerinin değilAdamın evi değil o adresteki, öyle evler alabilecek bir adam değil, zaten çok da borcu varmis.