Kumraldısacınız normalde ne renkti?
Denizden yeni geldim tatlım açılmadı boyadığıma pişman oldumdenizi olan bir sehirdeyseniz denize gir sac rengi illaki aciliyor
Daha geçen hafta ombre saçlarımı gittim 4.0 kahveye boyadım.siyah oldu tabiiBayanlar saçımı palette buğulu gece rengiyle boyadım fakat rengi bildiğim siyah oldu saç rengim aksın diye burada okuduğum beyaz sabun ve arap sabunu ile yıkadım fakat bir türlü renk açılmadı sizden ricam saçıma zarar vermeden açık renge nasıl dönerim saçlarım yıpransın istemiyorum
Birde onu deniyimLimon sürüp güneşte kurut açılır :)
Oryal kullanınca yıpranmasından korkuyorum çünkü saçımın altları platindiDaha geçen hafta ombre saçlarımı gittim 4.0 kahveye boyadım.siyah oldu tabii
Ertesi gün oryal, oksidan ve şampuanı karıştırıp saçıma sürdüm...hemen 5 dk..sonra rutin yıkamamı yaptım...eski rengime kavuştum...ama çok hafif turunculuk oluştu...bugün de 8.1 ile cila yaptım...%90 kurtardım....gerisi yıkamayla düzelecek inşallah
Bu arada yıpranma sıfır....
Bir yıkamadamı aktı birde saçı yıpratmıyormuBen c vitaminiyle kepege karsi sampuani karistirip sacima surdum 40 dk beklettim sonra yika akiyo.
1 ay oldu canımNe kadar oldu boyayalı?Sık sık yıkayın bol bol kremleyin sacınızı zamanla akar biraz dinlendirip tekrar acarsınız.
Ooo bir aya benim formül iptal olur...1 ay oldu canım
Denizden yeni geldim tatlım açılmadı boyadığıma pişman oldum
Limon sürüp güneşte kurut açılır :)
Evet 15 gun sonra tekrar yapabilirsin oyle bariz bi yipratmasi olmuyo ama kurutuyo azda olsa ama iyi akitiyo rengi.Bir yıkamadamı aktı birde saçı yıpratmıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?