tsk ederım:)ama almak ıstersen ızmırde kısıköyde ve homeart ta var 5800 tl gördum fıyatını
beyaz koltugumu kumaşındaki problem sebebıyle değiştiriyorum canım ,bır de çok fazla rahat bır koltuk ... fakat ben salonda şık bır oturuş ıstıyorum .. eşimin koltuga gömülüp ayaklarını orta sehpaya uzatmasını ıstemıyorumm(
ah bende tam tersını dusunuyorumcanım o zaman seçtiğin koltuklar gerçekten ikisi de birbirinden güzel ben de 2 ay sonra yeni evime taşınıcam sürekli dekorasyon bakıyorum zevkine bayıldımeminim evin kalanı da çok zevkle döşenmiştir evinden fotolar koysan ilham alsam biraz
halılarımı bugun yıkamaya verdım ... evım temızlık ıstıyor... bu yuzden fotoları sımdı degıl ama duzenlendıgınde koyabılırım :))ah bende tam tersını dusunuyorum( hıc bırsey secemıyorum.. öğretmenım bu işleri okul başalamadan önce bıtırmem gerekıyor fakat daha koltuga bıle karar veremedım .. daha boya halı perde vs. var ((
halılarımı bugun yıkamaya verdım ... evım temızlık ıstıyor... bu yuzden fotoları sımdı degıl ama duzenlendıgınde koyabılırım :))
ayyy çok teşekkürler :)) çok motive oldu şimdi :))canım sende bu zevk olduktan sonra eminim sonuç harika olacaktır, evin fotolarını da sabırsızlıkla bekliyorum
ayyy çok teşekkürler :)) çok motive oldu şimdi :))
gecenlerde mutfagımdakı tezgah arasını degıstırmıstım ... berbat oldu.. moralım bozuldu gunlerce agladım... sımdı tekrar söküp duvar kagıdı dusunuyorum sence eskı halı sıyah beyaz mozaıklı olan, yenı halı ıse beyaz fayanslı olan .. çok kötü olmuş değil mii??
gecenlerde mutfagımdakı tezgah arasını degıstırmıstım ... berbat oldu.. moralım bozuldu gunlerce agladım... sımdı tekrar söküp duvar kagıdı dusunuyorum sence eskı halı sıyah beyaz mozaıklı olan, yenı halı ıse beyaz fayanslı olan .. çok kötü olmuş değil mii??
ayy canımsın yaaa cok tesekkurler ... ama gercekten ben begenmıyorum ... 1 haftadır mutfaga gırmek ıstemıyorum ...kötü derken şaka yapıyosun heraldebeyaz hali çok çok çok güzel olmuş, o siyah beyaz halini değiştirmen iyi olmuş ama çok şık bir mutfak tezgah duvar ankastre uyum bayıldım bayıldım duvar kağıdı yaptırma sonuçta desenli olacak ve gözü yorar böyle sade asil ve çok şık sana gerçeğini gönderemesemde gönlümden hediye olarak bunları seçiyorum bu mutfağa çok yakışır diye düşündüm
anladım teşekkürler ...farklı olsun ıstemıstım ama yorumlarınızdan sonra cesaret edemeyecegım galıba standart bır takım alacagımÇok beğeniyorum chester koltukları. Almayı düşünmüştüm ama günlük oturacağım için gözümde büyüdü temizliği.
Bu koltuğa pudra pembe yaparsan kendi tarzından çıkar avangarda döner yazık olur.
Tv Ünitesi'ne de hiç uymaz malesef.
hıc bır bozulma olmadı canım olacagınıda sanmıuyorum.. bozulursada ıcındekı aparat degısıyor dıye bılıyorum mobılyacım tek frendı cıft frenlı yaptı ... beyaz olmasını cok sevıyorum ama sılerken prenses muamelesı yapıyorum resmen ... sararmasın dıye kımyasal kullaanmıyorum.. .. ama ben tezgah arasını sevmıyorummm berbat oldu ...Birşey soracaktım dolaplardan memnunmusun bu sürekli açma kapatmadan dolayı dolap bozulmadı mı? Memnunmusun? Birde beyaz olmasından dolayı memnunmusun , dobın malzemesi ne?
ayy canımsın yaaa cok tesekkurler ... ama gercekten ben begenmıyorum ... 1 haftadır mutfaga gırmek ıstemıyorum ...
çok teşekkür edıyorum ... güzel yorumların için.. umarım güzel oluraslında çok güzel ama senin aklında çok daha güzeli vardır muhakkak, takibinde olacağım seçimlerini de yaptıkça paylaşırsan çok merak ediyorum kimbilir nasıl güzel bişey çıkacak ortaya
evet kapitone.. ben bayıldım tüm izmiri dolaştım bundan sonra hiç bir şey begenemıyorum... daha önce beyaz köşem vardı çok hantal oldugu ıcın degıstırıyorum Eki Görüntüle 1221828 eskı koltugum
TV ünitene uymaz canım.Eki Görüntüle 1221820 Eki Görüntüle 1221826 Eki Görüntüle 1221820 Eki Görüntüle 1221819 Eki Görüntüle 1221820 arkadaşlar salonumu yenılıyorum .. işe koltuk takımını almak ıle baslamam gerekıyor.. piyasada hep bırbırıne benzer modeller var .. Ben bunu begendım fakat eşime göre kullanışlı değil.. sizce ???
alırsam bır pudra pembe bırde füme renk olabılır... ğperde ve halı önnerılerınıze de açıgım ??
sızce ılk bakışta nasıl bır his bırakıyor... ayrıca tv unıteme uygun olur mu sizce ??Eki Görüntüle 1221819 Eki Görüntüle 1221820
sattım tatlımmm :)) bugun bunu soran 2. kişisinKoltuğunuzu satmayı düşünüyor musunuz?
sattım tatlımmm :)) bugun bunu soran 2. kişisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?