yardim tayin..

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Selam kizlar..Arkadaslar 1) esdurumu tayininde gidilecek yerde bos kadro olmasi sart mi?
2) es durumu tayin sureci ne kadar suruyor bu kurumlarin muvafakatname vermesi falan..?
3) es ozel sektorde calistiginda bulundugumuz kurum tayintayin vermemezlik yapiyor mu ? Yardimci olursaniz cok mutlu olurum...
Bu konuda bilgi sahibi olan vardir eminim

Benim eşim askeri personel ben devlet memuruyum. Eş durumu tayini için tam 1.5 yıl bekledik. Bizim adımıza hiç kolay olmadı. Eşimin gelmesini istiyorduk ve bir türlü vermediler tayini. Ama arkadaşlarımdan 3 ay içinde kendine kurum bulup giden de oldu bu noktada işin içine tanıdık olayı giriyor. Allah yardımcınız olsun.

kadın nerede çalışıyor erkek nerede çalışıyor kim kime tabi, kim nereye tayin istiyor
ooo bi sürü faktör var.
3 günde giden de var 3 yılda gidemeyen de

kadın nerede çalışıyor erkek nerede çalışıyor kim kime tabi, kim nereye tayin istiyor
ooo bi sürü faktör var.
3 günde giden de var 3 yılda gidemeyen de
esim özel sektör ben memurum valilik iller idaresi müdürlgnde.icisleri bkanlgı çalısanıyim kadrom vhki.zor mu olur kzlar

amin.boş kadro bulmakta zorlanrmym vhki kadrom .icisleri bkanlgı.ne icin bu kadar bekletiyorlar anlamyorum.esim özel sektörde.şart var bu durum icin 360 gün esimgn calstgı yerden primi olması gerekli diye.uyuyor ama bkalm.

esim özel sektör ben memurum valilik iller idaresi müdürlgnde.icisleri bkanlgı çalısanıyim kadrom vhki.zor mu olur kzlar

Eşin kaç yıldır çalışıyor ? bulunduğu şehirde sigortası önemli eskiden 3 yıl şartı aranıyordu fakat şimdi aile birliği nedeni ile 1 yılla çektiler.

Boş kadro olması şart. İçişlerinde genelde boşkadro olur. Olmazsa başka kurum bakarsınız. Başka kurum işi daha zor. Gideceğiniz yeri arayın boş kadro var mı sorun.

İlk soru Evet. Yoksa daha uzağa verebiliyorlar. Yani aynı şehir fakat uzak bir ilçe olabiliyor. 2. Bir yıl çalışıp adaylık durumu kalkınca gidebiliyorsun eş durumundan. 3. Eşin çalıştığı yerle ilgili şartlar açıklanıyor özel olması sıkıntı değil

Bağlı olduğunuz bakanlık ve torpil durumuna göre değişiyor
icisleri bakanlgnda kadrom.genis bi yelpaze aslnda vhkiyim.iller idaresindeyim misal nüfustaki bos kadroya da basvurabilir miyim

Ben öğretmenim, ona göre cevaplayacağım.
1)Evet, boş kadro olmazsa atanamazsın. Ya da benim gibi seçim yılı şansına hoooop tüm özür grubunu atarlar.Ama norm fazlası olarak.. Onda da her boşluğa seni görevlendirirler, evsiz yurtsuz gibi nereye ait olduğunu bilmeden çalışırsın kadro edinene kadar..
2)Bizde 20 gün içinde her şey belli olur. Sizi bilemeyeceğim..
3)Evet duyduğum kadarıyla çakılı kadro değilse eğer sorun çıkarabilirler..:S

icisleri bakanlgnda kadrom.genis bi yelpaze aslnda vhkiyim.iller idaresindeyim misal nüfustaki bos kadroya da basvurabilir miyim
Nüfus içişleri bakanlığına bağlı ise basvurursunuz. Muaffakat alırsınız.aksi halde biraz daha zor olur.bakanliginizin tayin yönetmeliğini okuyun.eş durumu tayinleri nasıl oluyormuş. Haklarınızı da ogrenmis olursunuz

icislerine baglı tüm bos kadrolara basvurabiliyorum degil mi.aynı bakanlık altndaki tüm vhki kadrolarına.yónetmelik cok yüzeysel

Ben başka bir bakanliktayim ve bakanlığa bağlı kuruluslara muaffakat ile tayin isteyebiliyoruz. Tabi gidilecek kurumun özel olarak istediği şartları tasiyorsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…