- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
esim özel sektör ben memurum valilik iller idaresi müdürlgnde.icisleri bkanlgı çalısanıyim kadrom vhki.zor mu olur kzlarkadın nerede çalışıyor erkek nerede çalışıyor kim kime tabi, kim nereye tayin istiyor
ooo bi sürü faktör var.
3 günde giden de var 3 yılda gidemeyen de
Benim eşim askeri personel ben devlet memuruyum. Eş durumu tayini için tam 1.5 yıl bekledik. Bizim adımıza hiç kolay olmadı. Eşimin gelmesini istiyorduk ve bir türlü vermediler tayini. Ama arkadaşlarımdan 3 ay içinde kendine kurum bulup giden de oldu bu noktada işin içine tanıdık olayı giriyor. Allah yardımcınız olsun.
esim özel sektör ben memurum valilik iller idaresi müdürlgnde.icisleri bkanlgı çalısanıyim kadrom vhki.zor mu olur kzlar
İlk soru Evet. Yoksa daha uzağa verebiliyorlar. Yani aynı şehir fakat uzak bir ilçe olabiliyor. 2. Bir yıl çalışıp adaylık durumu kalkınca gidebiliyorsun eş durumundan. 3. Eşin çalıştığı yerle ilgili şartlar açıklanıyor özel olması sıkıntı değilSelam kizlar..Arkadaslar 1) esdurumu tayininde gidilecek yerde bos kadro olmasi sart mi?
2) es durumu tayin sureci ne kadar suruyor bu kurumlarin muvafakatname vermesi falan..?
3) es ozel sektorde calistiginda bulundugumuz kurum tayintayin vermemezlik yapiyor mu ? Yardimci olursaniz cok mutlu olurum...
Bu konuda bilgi sahibi olan vardir eminim
İlk soru Evet. Yoksa daha uzağa verebiliyorlar. Yani aynı şehir fakat uzak bir ilçe olabiliyor. 2. Bir yıl çalışıp adaylık durumu kalkınca gidebiliyorsun eş durumundan. 3. Eşin çalıştığı yerle ilgili şartlar açıklanıyor özel olması sıkıntı değil
icisleri bakanlgnda kadrom.genis bi yelpaze aslnda vhkiyim.iller idaresindeyim misal nüfustaki bos kadroya da basvurabilir miyimBağlı olduğunuz bakanlık ve torpil durumuna göre değişiyor
Selam kizlar..Arkadaslar 1) esdurumu tayininde gidilecek yerde bos kadro olmasi sart mi?
2) es durumu tayin sureci ne kadar suruyor bu kurumlarin muvafakatname vermesi falan..?
3) es ozel sektorde calistiginda bulundugumuz kurum tayintayin vermemezlik yapiyor mu ? Yardimci olursaniz cok mutlu olurum...
Bu konuda bilgi sahibi olan vardir eminim
Nüfus içişleri bakanlığına bağlı ise basvurursunuz. Muaffakat alırsınız.aksi halde biraz daha zor olur.bakanliginizin tayin yönetmeliğini okuyun.eş durumu tayinleri nasıl oluyormuş. Haklarınızı da ogrenmis olursunuzicisleri bakanlgnda kadrom.genis bi yelpaze aslnda vhkiyim.iller idaresindeyim misal nüfustaki bos kadroya da basvurabilir miyim
icislerine baglı tüm bos kadrolara basvurabiliyorum degil mi.aynı bakanlık altndaki tüm vhki kadrolarına.yónetmelik cok yüzeyselNüfus içişleri bakanlığına bağlı ise basvurursunuz. Muaffakat alırsınız.aksi halde biraz daha zor olur.bakanliginizin tayin yönetmeliğini okuyun.eş durumu tayinleri nasıl oluyormuş. Haklarınızı da ogrenmis olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?