• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım: test sonucu pozitif mi yoksa negatif mi?

Umutun Annesi

Guru
Pro Üye
28 Ekim 2022
9.028
24.986
278
29
rica etsem bu test sonucu pozitif mi yoksa negatif mi yorum yapabilir misiniz max ın yanında kırmızı çizgi görüyorum bide siyah çizgi görüyorum. ortada

Eklentiler

• IMG_20221130_120226.webp
    IMG_20221130_120226.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 1.314
koyu kırmızıyı max kelimesinin yanında gördüm bi siyah çizgi de beyaz yerin ortasında olduğu için kafam karıştı biraz benim

rica etsem bu test sonucu pozitif mi yoksa negatif mi yorum yapabilir misiniz max ın yanında kırmızı çizgi görüyorum bide siyah çizgi görüyorum. ortada
Canım yarın sabah kalk bı test daha yap belki daha yenidir telefonun kamerasında tam belli olmuyordur çizgi o yüzden umutsuzluğa kapılma bı test daha yapmayı dene

Canım yarın sabah kalk bı test daha yap belki daha yenidir telefonun kamerasında tam belli olmuyordur çizgi o yüzden umutsuzluğa kapılma bı test daha yapmayı dene
şimdi şöyle aslında ben bu testi denedim ilk koyu bir kırmızı çizgi gördüm daha sonra mavi butonun ortasında sonra siyah bir çizgi gördüm. kırmızı dan sonra siyah çizgi çıkınca acaba pozitif mi diye düşündüm

şimdi şöyle aslında ben bu testi denedim ilk koyu bir kırmızı çizgi gördüm daha sonra mavi butonun ortasında sonra siyah bir çizgi gördüm. kırmızı dan sonra siyah çizgi çıkınca acaba pozitif mi diye düşündüm
Olabilir canım hamile olabilirsin tam emin olmak için tekrardan yap bence

Olabilir canım hamile olabilirsin tam emin olmak için tekrardan yap bence
bi önce ki arkadaş test numunesi kendi orjinal kalem ile olan çizgisi dedi iyice hatırladığım zaman testi daha kullanma dan önce test kiti bomboştu tamamen ben denedikten sonra gördüm bütün çizgileri bencede en iyisi bi tane daha test yapayım.

Hanımlar merhaba.konudan bağımsız ama Bende pcos var ve 3 aydır progestan kullanıyorum ilk 2 ay ilaç bitiminin peşine adet gördüm. Bu 3. Ay ve 3 gün geçti hala adet olmadım. Bunun dışında 2 hafta boyunca goguslerimde cok hassasiyet vardı ve aşırı gazım vardı. Ara ara belime ağrılar giriyo. Kasigima da. Bu sabahta erken gebelik testi yaptım sonuç negatif cıktı siz ne dusunuyosunuz?

bi önce ki arkadaş test numunesi kendi orjinal kalem ile olan çizgisi dedi iyice hatırladığım zaman testi daha kullanma dan önce test kiti bomboştu tamamen ben denedikten sonra gördüm bütün çizgileri bencede en iyisi bi tane daha test yapayım.
Yapıp bizede haber vermeyi unutma 😊

Hanımlar merhaba.konudan bağımsız ama Bende pcos var ve 3 aydır progestan kullanıyorum ilk 2 ay ilaç bitiminin peşine adet gördüm. Bu 3. Ay ve 3 gün geçti hala adet olmadım. Bunun dışında 2 hafta boyunca goguslerimde cok hassasiyet vardı ve aşırı gazım vardı. Ara ara belime ağrılar giriyo. Kasigima da. Bu sabahta erken gebelik testi yaptım sonuç negatif cıktı siz ne dusunuyosunuz?
Belki test bozuk olabilir tekrardan alıp yap oda negatif çıkarsa demmeki hamile değilsindir canım

Hanımlar benim de testime bakarmısınız lütfen önce pozitif sonra negatif 😒 pozitif olanları dün yaptım negatifler bugün. 1 gün sonra bhcg artmamış mı? Bata 4 gün var daha

Eklentiler

• 6306DD7C-AF29-488F-AB0D-17C3217C557E.webp
    6306DD7C-AF29-488F-AB0D-17C3217C557E.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 799
Bu testleri anlamıyorum benim hamileliğim de negatif gösterdi erken gebelik testi alın ben o şekilde öğrendim

Back
X