- 28 Ekim 2022
- 9.028
- 24.986
- 278
- 29
- Konu Sahibi Umutun Annesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siyah çizgi kalemde çizilmişrica etsem bu test sonucu pozitif mi yoksa negatif mi yorum yapabilir misiniz max ın yanında kırmızı çizgi görüyorum bide siyah çizgi görüyorum. ortada
anladım teşekkür ederimSiyah çizgi kalemde çizilmiş
Ve gerçek bir testse kesinlikle negatif.
kutusu buydu.Siyah çizgi kalemde çizilmiş
Ve gerçek bir testse kesinlikle negatif.
Canım yarın sabah kalk bı test daha yap belki daha yenidir telefonun kamerasında tam belli olmuyordur çizgi o yüzden umutsuzluğa kapılma bı test daha yapmayı denerica etsem bu test sonucu pozitif mi yoksa negatif mi yorum yapabilir misiniz max ın yanında kırmızı çizgi görüyorum bide siyah çizgi görüyorum. ortada
şimdi şöyle aslında ben bu testi denedim ilk koyu bir kırmızı çizgi gördüm daha sonra mavi butonun ortasında sonra siyah bir çizgi gördüm. kırmızı dan sonra siyah çizgi çıkınca acaba pozitif mi diye düşündümCanım yarın sabah kalk bı test daha yap belki daha yenidir telefonun kamerasında tam belli olmuyordur çizgi o yüzden umutsuzluğa kapılma bı test daha yapmayı dene
Olabilir canım hamile olabilirsin tam emin olmak için tekrardan yap benceşimdi şöyle aslında ben bu testi denedim ilk koyu bir kırmızı çizgi gördüm daha sonra mavi butonun ortasında sonra siyah bir çizgi gördüm. kırmızı dan sonra siyah çizgi çıkınca acaba pozitif mi diye düşündüm
bi önce ki arkadaş test numunesi kendi orjinal kalem ile olan çizgisi dedi iyice hatırladığım zaman testi daha kullanma dan önce test kiti bomboştu tamamen ben denedikten sonra gördüm bütün çizgileri bencede en iyisi bi tane daha test yapayım.Olabilir canım hamile olabilirsin tam emin olmak için tekrardan yap bence
Bu test cok iyi degil. Laboquik alinkutusu buydu.
Yapıp bizede haber vermeyi unutmabi önce ki arkadaş test numunesi kendi orjinal kalem ile olan çizgisi dedi iyice hatırladığım zaman testi daha kullanma dan önce test kiti bomboştu tamamen ben denedikten sonra gördüm bütün çizgileri bencede en iyisi bi tane daha test yapayım.
Belki test bozuk olabilir tekrardan alıp yap oda negatif çıkarsa demmeki hamile değilsindir canımHanımlar merhaba.konudan bağımsız ama Bende pcos var ve 3 aydır progestan kullanıyorum ilk 2 ay ilaç bitiminin peşine adet gördüm. Bu 3. Ay ve 3 gün geçti hala adet olmadım. Bunun dışında 2 hafta boyunca goguslerimde cok hassasiyet vardı ve aşırı gazım vardı. Ara ara belime ağrılar giriyo. Kasigima da. Bu sabahta erken gebelik testi yaptım sonuç negatif cıktı siz ne dusunuyosunuz?
Bu testleri anlamıyorum benim hamileliğim de negatif gösterdi erken gebelik testi alın ben o şekilde öğrendimrica etsem bu test sonucu pozitif mi yoksa negatif mi yorum yapabilir misiniz max ın yanında kırmızı çizgi görüyorum bide siyah çizgi görüyorum. ortada
Bence kan ver tam emin olursun en azındanHanımlar benim de testime bakarmısınız lütfen önce pozitif sonra negatifpozitif olanları dün yaptım negatifler bugün. 1 gün sonra bhcg artmamış mı? Bata 4 gün var daha
Bir kaç gün daha beklemeye karar verdim teşekkür ederim❤Belki test bozuk olabilir tekrardan alıp yap oda negatif çıkarsa demmeki hamile değilsindir canım