• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım... trabzon'da kadın doğum uzmanı

selam ben de trabzon sürmene de oturuyorum ve 4 aylık hamileyim imperiale ayşe hanıma gidiyorum.doğumuda orda yapmayı düşünüyorum.ama sezeryan fiyatını bilmiyorum sen de orda yapmışsın ya doğumu sana sormak istedim kaça mal olduğunu cevaplarsan sevinirim

Bernayılmaz bir tanıdığım ımperyalde sezeryan oldu Emekli Sandığı çoğunu karşılıyor sadece 500 tl ödemişler sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
Hayırlısıyla bebeğine kavuşursun ınşallah

arkadaşlar doğumumu bende trabzonda imperial hastanesinde yaptım.doktorum dilek aydın erdoğandı.çok memnun kaldım.zaten kendisi de çok güleryüzlü ve her konuda bilgi veriyor.eli de çok hafif ben çok memnun kaldım.sezeryandan kısa süre sonra iyileştim.tavsiye ederim.

tıp fakültesinde süleyman bey bu konuda çok iyiymiş diye duymuştum canım ben ama bıraz yoğunmuş randevu saatleri filan hep aksıyormuş bu yuzden.özel randevu alıp gıtmen gerek ama çünkü normal gidersen aylar sonraya gün veriyolar fakültede.muayene ücreti de 150 lira bildiğim kadarıyla.

kızlar konuyu güncellemek istedim. ben kist içiin trabzonda ii bi kadın doğumcu arıyorum. tavsiyelerininzi bekliyorum

Back
X