Sağol canım biran önce gidicem biran önce de 15 günü buluyo rand.yu ozamana alabiliyorum hast.den umarım geç kalmış olmam kararsız kaldım başka bi hast.den hemen rand.mu alsam acaba. Ya bu nası bişey bigünün bile korkusunu yaşıyo insan aman bebeğime geçmesin hiçbi hastalık..Söylediğin gibi el titremesi sinir filan hepsi oluyo zaten tüm ailede guatr hastalığı var.Ufff ...(
bendede gebelikte tsh cok düşük çıktı. konunun üzerinden cok zaman gecmiş ama merak ediyorum aynı durumda olanlar varmı?
benimde durumum aynı ,15 haftalık gebeyim eskiden tsh ım yüksekti euthyrox kullanmaya başladım son 2 aydır minimum değerin altında . doktorum çok olmasından iyidir diyor , ama benim hala içim rahat değil . bugün sonuç gösterme günüm farklı bir şey söylerse buraya yazarım
benimde durumum aynı ,15 haftalık gebeyim eskiden tsh ım yüksekti euthyrox kullanmaya başladım son 2 aydır minimum değerin altında . doktorum çok olmasından iyidir diyor , ama benim hala içim rahat değil . bugün sonuç gösterme günüm farklı bir şey söylerse buraya yazarım
İyi bir endokironoloji doktorundan randevu al arkadasim sıkınti yapcagin bir durum söz konusu degil tskip altinda oldugun surece ben ilk hamileligimi ogrendigimde 19 larda idi suan 0.98 cikti daha bugun euthyrox100 kullaniyorum ve aylik kan veriyorum ve bende suan 25 inci haftamdayimmerhaba biraz eski konu ama nasil oldu degerlriniz kacti kac oldu?
ben 25. haftadayim 3,00 cikti tsh, kararsiz kaldik napalim diye,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?