- 6 Ağustos 2013
- 59
- 1
- 98
- Konu Sahibi kelebek1207
-
Test yapmadan hamile olup olmadıgınız nasıl bileceksiniz ki,köyde de oturuyorsanız mutlaka bir sağlık ocagı gibi bir kurum vardır oraya giderek tahlil yaptırabilirsiniz.Daha once bu konuyu baska yerde actim ama kimse yardimci olmadi. Esimle uzak yerlerde yasiyoruz maalesef isimden dolayi en son bayram tatilinde bir aradaydik yani 40 gun oldu bugun. kasimin ilk haftasi cok az bi kanamam oldu normalde benim baya uzun surer ve baya cok gelirdi ama bu azicikti. Bi suredir halsizligim var annem yanimda kaliyor sik sik hamilemisin bana diye soruyo bi kac gun oncede 1 damla kadar tekrar kanamam oldu. Kizlar daha once cok umitlendim hepsi husran oldu. Ama kafam cok karisti. Hamile olabilirmiyim sizce? Bana test al doktora git demeyin koyde kaliyorum suan icin bunlari yapmam zor. Sizden yardim istiyorum nasil anlayabilirim ???
Doktorlara neden güvenmiyorsunuz anlamadım doğrusu yine söylüyorum test yapmadan yada yaptırmadan hamile oldugunuzu bilemezsiniz ayrıca köyde doktora gidince dedikodunuzumu yapacaklar doktora neden gittiginizi söylemeyin sizde hem doktorlarda söylemezler sizin köyde şu kişi bize geldi diye merak etmeyin.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda sizde bebek sahibi olursunuz herşeyin hayırlısı iyi akşamlar.Anliyorum ama burda test yaptirmam soz konusu bile degil. Birincisi doktorlara guvenmiyorum ikincisi koydeki durumumda bu konu yanlis anlasilabilir ucuncusu de dedigim gibi cok husrana ugradim korkuyorum.
Adetlerim her zaman duzenli degil yani neye gore saptiklarini hala cozemedim ama hep duzenlidir diyemem yani
Daha once bu konuyu baska yerde actim ama kimse yardimci olmadi. Esimle uzak yerlerde yasiyoruz maalesef isimden dolayi en son bayram tatilinde bir aradaydik yani 40 gun oldu bugun. kasimin ilk haftasi cok az bi kanamam oldu normalde benim baya uzun surer ve baya cok gelirdi ama bu azicikti. Bi suredir halsizligim var annem yanimda kaliyor sik sik hamilemisin bana diye soruyo bi kac gun oncede 1 damla kadar tekrar kanamam oldu. Kizlar daha once cok umitlendim hepsi husran oldu. Ama kafam cok karisti. Hamile olabilirmiyim sizce? Bana test al doktora git demeyin koyde kaliyorum suan icin bunlari yapmam zor. Sizden yardim istiyorum nasil anlayabilirim ???
eşinize söyleyin size bir kaç tane gebelik testi alıp kargolasın :)
Insaalah bebistir yaa bencede :) koyle ilgili durumumu burda olip anlamaniz lazim onun icin evlimisin kismina cok takilmiyorum :) evliyim evet tekrar tekrar yazabilirim bunu :) insallah gecikme degildir. Oyleyse de artik 15 tatile ya nasip diyecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?