Yardım yardım lütfen

nehar35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
89
1
86
45
İzmir
:Saruboceq: bende panik atak var huzursuzum çok ağlıyorum bu aralar ailemden kimse yanımdan ayrılsın istemiyorum herşeyim iyi gidiyor ama ben huzursuzum doktora gittim selaktra diye bir ilaç yazdı 1 ay olacak kullanmaya başladım ama hala içim sıkılıyor çok birde bende kendime zarar verirmiyim korkusu var aslında asla böyle bişey yapmayı düşünmüyor yapmamda ama bu takıntı halini aldı bende aklıma gelince ağlıyorum huzursuz oluyorum bende bu geçicimi kalıcımı kalacak merak ediyorum lütfen yardım edin artık huzurlu olmak istiyorum kafamdan bu kötü beni korkutan düşüncelerin kalkmasını istiyorum

Merhaba Nehar, ilaç etkisini yeni yeni gösteriyordur. Etki 8. haftadan itibaren oturur. ancak ilacın yanısıra mutlaka psikoterapi de görmelisiniz. Takıntılarınızı böyle aşabilirsiniz.
Sağlıkla,
Dr. Meltem

evet psikoterapi tedaviside alıcam ama işte huzursuzum bu aralar heralde geçici birşeydir kafamı başka yere verince rahatlıyorum ilaçta biraz geç etki gösteriyormuş doktor öyle söylemişti

canım bir de kafanı dağıtmak başka yöne çekmek için hoşlandığın bir tür romanlar veya farklı kitaplar okumaya çalışsan.seni okurken sürükleyecek tarzda kitaplar.uzman değilim ama gene de bir denesen.yatağına uzanıp al eline.bir de çok araştırma bu konuyu her yerdeki yazıları okuma.bu insanı daha da kötü yapar. geçmiş olsun şimdiden canım :)

Back
X