ÜşütmüşSlm arkadaşlar ben size bişey danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. 3 ay 10 günlük erkek bir bebeğim var iki gündür kakasında değişme var sarı yapıyordu iki gündür yeşile döndü arada yeşil yapıyor bir iki defa sizce bu normal mi yoksa bi sorun olabikr mi bir bilgisi fikri olan varsa şimdiden teşekkürler
Yok başlmdkKan damlasına basladiysaniz o da renk degisimi yapiyor.
üsüyor olabilir.yada önsütü cok içiyorsa olur yani bir memeyi bitirene kadar verinSlm arkadaşlar ben size bişey danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. 3 ay 10 günlük erkek bir bebeğim var iki gündür kakasında değişme var sarı yapıyordu iki gündür yeşile döndü arada yeşil yapıyor bir iki defa sizce bu normal mi yoksa bi sorun olabikr mi bir bilgisi fikri olan varsa şimdiden teşekkürler
muhtemelen hasta cocuk hasta dokt. gotur. kusma var mi?Slm arkadaşlar ben size bişey danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. 3 ay 10 günlük erkek bir bebeğim var iki gündür kakasında değişme var sarı yapıyordu iki gündür yeşile döndü arada yeşil yapıyor bir iki defa sizce bu normal mi yoksa bi sorun olabikr mi bir bilgisi fikri olan varsa şimdiden teşekkürler
Evd normalde ishal gidiyor oda kokuyor çok ağır sürekli de uyku halinde ama uyumuyorDeğisen bir koku var mı? Bebegin huzursuzlugu var mi? Muhtemelen on süt fazla gelmiştir.
Bir doktora götürün içiniz rahat etsinEvd normalde ishal gidiyor oda kokuyor çok ağır sürekli de uyku halinde ama uyumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?