• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım

1g2s

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
45
4
16
36
Slm arkadaşlar ben size bişey danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. 3 ay 10 günlük erkek bir bebeğim var iki gündür kakasında değişme var sarı yapıyordu iki gündür yeşile döndü arada yeşil yapıyor bir iki defa sizce bu normal mi yoksa bi sorun olabikr mi bir bilgisi fikri olan varsa şimdiden teşekkürler

Slm arkadaşlar ben size bişey danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. 3 ay 10 günlük erkek bir bebeğim var iki gündür kakasında değişme var sarı yapıyordu iki gündür yeşile döndü arada yeşil yapıyor bir iki defa sizce bu normal mi yoksa bi sorun olabikr mi bir bilgisi fikri olan varsa şimdiden teşekkürler
Üşütmüş

Anne sütü ile mi besleniyor? Fazla miktarda içilmiş süt sindirilmeden diskilaniyor o da yeşil renkte oluyor..

Fazla beslemiş olabilirsiniz.

Başka bir sıkıntı yoksa önemli değil.

Kan damlasına basladiysaniz o da renk degisimi yapiyor.

üsüyor olabilir.yada önsütü cok içiyorsa olur yani bir memeyi bitirene kadar verin

muhtemelen hasta cocuk hasta dokt. gotur. kusma var mi?

Değisen bir koku var mı? Bebegin huzursuzlugu var mi? Muhtemelen on süt fazla gelmiştir.

Arada yeşil kaka yapıyor demştim onun dışında hep ishal ıkınarak zorla yapıyor oda ishal olarak çıkıyor ağırda kokusu var sürekli de uyku halinde ama uyumyor çişi de kokmaya başladı bi kaç gündr

üşütmüş olabilir.
normal de yemediğiniz bir şeyden olmuş olabilir.
gazı ve ağrısı var ise doktorlar bilir. (alerjik bir reaksiyon da olabilir.)

Back
X