yardım :(

Rica ederim ..bende ve bir arkadasimda ise yaradı ,umarım senin için de yararlı olur :) babam bu yöntemle bayagi bir kilo vermişti ..arkadaşım da aylarca regl olamayıp bu kürle düzene giriyordu ..

Ise yarasa da yaramasa da duacin olacagim, tam tatil oncesi davul gibi sistim ve gelen giden yok, ilac almak da istemiyorum, doğal yontemler candir :)

Ise yarasa da yaramasa da duacin olacagim, tam tatil oncesi davul gibi sistim ve gelen giden yok, ilac almak da istemiyorum, doğal yontemler candir :)
Teşekkür ederim ,ise yarayacağını düşünüyorum .olmazsa bitkilerden de faydalanabilirsin.ilaç en son care olsun ..bir de gece yatmadan yarım saat önce ev yapımı yoğurt ve yarım limonun suyunu karıştırıp yersen şişkinlik falan kalmaz ..göbek eritmek için de birebir ..bunu bizzat kendim deneyimledim.

Teşekkür ederim ,ise yarayacağını düşünüyorum .olmazsa bitkilerden de faydalanabilirsin.ilaç en son care olsun ..bir de gece yatmadan yarım saat önce ev yapımı yoğurt ve yarım limonun suyunu karıştırıp yersen şişkinlik falan kalmaz ..göbek eritmek için de birebir ..bunu bizzat kendim deneyimledim.

Bunu da aldim listeye :)

Daha inandırıcı bı hikaye yazamadiniz di mi?..

Ayrıca evli adam, sürtünür müymüs ya?!
Bekar ve de bakire bebelerin tesellisi değil mi o?

Konu sahibi bizi aydınlatmalısın.

Hamile değilsindir. Çok saçma çünkü zevk suyu ile hamile kalmak.
Gögüs ağrısıda adet öncesi bayanlarda olabiliyor.

Adetini bekle sonra sağlık ocağında kan testi yaptır yada eczaneden bi gebelik testi al. Haa bide doğum kontrol hapı...

Civan percemi ve aslan pencesinden birer tutam atiyordum 1 fincan sicak suya, istersen limon ve şeker de kullabilirsin, adet duzensizligi yasayip baya geciktigimdd cok iyi gelmisti Allah in izniyle.. Rahimden iltihap söktürme ozelligi de var ayrica..
Faydasini goren baska tanidiklarim da var..

Civan percemi ve aslan pencesinden birer tutam atiyordum 1 fincan sicak suya, istersen limon ve şeker de kullabilirsin, adet duzensizligi yasayip baya geciktigimdd cok iyi gelmisti Allah in izniyle.. Rahimden iltihap söktürme ozelligi de var ayrica..
Faydasini goren baska tanidiklarim da var..
Cok tesekkur ederim bunlari da deneyecegim Hoppa

Back
X