Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar geçen gün ultrasona girdim bebeğim 7 haftalık. fakat düşük riskim varmıs kese kenarlarında kanama var dedi doktorum bu konuda dikkat etmem gerekenler nedir. kese kenarlarındaki kanama korkulcak birşey mi ? Şİmdiden teşekkürler.
Benim de vardı. Üç ay yattım. Tuvalet harici hiçbir şekilde kalkmadm. Kendimi yoracak iş yapmadım. Dinlenin bol bol. İlaç vermiş olmalı, onu da ihmal etmeyin.Arkadaşlar geçen gün ultrasona girdim bebeğim 7 haftalık. fakat düşük riskim varmıs kese kenarlarında kanama var dedi doktorum bu konuda dikkat etmem gerekenler nedir. kese kenarlarındaki kanama korkulcak birşey mi ? Şİmdiden teşekkürler.
maalesef ilaç vermedi sadece folik asitine devam et dedi.Benim de vardı. Üç ay yattım. Tuvalet harici hiçbir şekilde kalkmadm. Kendimi yoracak iş yapmadım. Dinlenin bol bol. İlaç vermiş olmalı, onu da ihmal etmeyin.
merhaba, çok çok geçmiş olsun. ben de yaşadım aynı durumu. doktorun zaten bilgi vermiştir yatak istirahati yapman gerekli diye. pragesteron takviyesi yapıyolar bu durumda genelde.
öncelikle çok geçmiş olsun. Dışarıda herhangi bi kanamam yok ama içerde varmışCanim ayni durumdayiz.
Bende 6+4 um. Gecen hafta adet gibi kanamam oldu,gittim iste rahimde kanama alani var, yatman lazim dedi.ilacta vermedi, progesteron sadece psikolojik ise yaradigi yok dedi.simdide surekli kahverengi kan geliyor az az,dun muayanem vardi anlattim doktorada hic bisey demedi bu durumla ilgili kesede bebek var kalp atisi yok haftaya bakalim dedi. Bol bol istirahat edicez yapcak baska bisey yok gibi.Senin kanama miktarin nasil ?kirmizimi, kahve mi ?belinde falan agri var mi?
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. doktor sadece dinlen agır birşey kaldırma dedi. onun dışında ilaç falanda yazmadımerhaba, çok çok geçmiş olsun. ben de yaşadım aynı durumu. doktorun zaten bilgi vermiştir yatak istirahati yapman gerekli diye. pragesteron takviyesi yapıyolar bu durumda genelde.
ilaç vermedi sadece folik asitine devam et dedi. çok teşekkür ederim paylaştgnız bilgi içinBenim de vardı. Üç ay yattım. Tuvalet harici hiçbir şekilde kalkmadm. Kendimi yoracak iş yapmadım. Dinlenin bol bol. İlaç vermiş olmalı, onu da ihmal etmeyin.
bana iğnede ilaçda vermedi şimdi tedirgin olmaya başladım mademki ilaçla önüne geçilebilir birşey bu düşük tehlikesi ozaman bana neden ilaç vermedilerE ebrar47 . Bende ilk gebeligimde yasamistim kese sekli bozulmus demisti hatta bende kanamada vardi adet olur gibi az az gunlerce kanamam oldu dikkat ettim bol hol dinlendim doktorum progstrn iceren hap vermisti bu hormon dusugu engelliyormus birde igne vermisti hafta da 1 kez vuruluyordum. Dusuk yasamadim sikinti olmamisti
Başka bir doktora gidin. Muhtemelen o size ilaç verecektir. Ayrıca kese çevresi kanama hızla düzelir. İçiniz rahat olsun.ilaç vermedi sadece folik asitine devam et dedi. çok teşekkür ederim paylaştgnız bilgi için
çoook teşekkür ediyorum inşallah dediğiniz gibi hızla düzelir. Allah razı olsunBaşka bir doktora gidin. Muhtemelen o size ilaç verecektir. Ayrıca kese çevresi kanama hızla düzelir. İçiniz rahat olsun.
bana iğnede ilaçda vermedi şimdi tedirgin olmaya başladım mademki ilaçla önüne geçilebilir birşey bu düşük tehlikesi ozaman bana neden ilaç vermediler![]()
Dediğiniz gibi bol su içiyorum beslenmeme dikkat ediyorum ve dinleniyorum. Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)bazı doktorlar progesteron takviyelerinin etkili olmadığı görüşündeler. kanıtlanmış bir tedavisi yok diyolar. bu durumda yapacağın şey aslında dinlenmek ve bol su içmek. çok zor bi durum biliyorum. ama sağlıklı bi gebelikse eğer hiçbir şey olmaz merak etme. kanamalı hamilelik geçiren o kadar çok insan var ki. çok çok geçmiş olsun dinlen bol bol
başka doktoroda mutlaka görüneceğimayrıca mutlaka başka doktora da görün. ilaca başlatacaktır. ben çok uzun süre haftalık iğne oldum. ilaçlarla düzelir merak etme.
Baska bir doktora daha gorunun isterseniz ama benim doktorum sunu da demisti eger vucut bu gebeligi atacaksa dusuk hic birsekilde engellenemz biz elimzden geldigince tedbirimizi alip sabirla bekleyeceksin demisti. O ilaclari tebdir amacli yazmisti bunlari kullanirsan dusuk yapmazsin veya kesinlikle engelliyecek gibi bir durum olmadigini soylemistibana iğnede ilaçda vermedi şimdi tedirgin olmaya başladım mademki ilaçla önüne geçilebilir birşey bu düşük tehlikesi ozaman bana neden ilaç vermediler![]()
hım anladım . Aklıma şey geliyor şimdi bana düşük riski var dedi ama ilaç yazmadı ya acaba gebeligimin çok riskli olmadığı için yazmamış veya gerek görmemiş olabilir mi ?Baska bir doktora daha gorunun isterseniz ama benim doktorum sunu da demisti eger vucut bu gebeligi atacaksa dusuk hic birsekilde engellenemz biz elimzden geldigince tedbirimizi alip sabirla bekleyeceksin demisti. O ilaclari tebdir amacli yazmisti bunlari kullanirsan dusuk yapmazsin veya kesinlikle engelliyecek gibi bir durum olmadigini soylemisti