Doğuma Hazırlık Yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kadbuktas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
71
14
38
Kızlar yardım edin 6 haftalık hamileyim ve ben şimdiden duygularımı kontrol edemiyorum herşeye çabuk sinirleniyorum ve ben bunu gizleyemiyorum çevremdeki herkesten ne yapmam lazım

Kızlar yardım edin 6 haftalık hamileyim ve ben şimdiden duygularımı kontrol edemiyorum herşeye çabuk sinirleniyorum ve ben bunu gizleyemiyorum çevremdeki herkesten ne yapmam lazım
Hamile olduğunu bildiğin için biraz psikolojik olabilir mi acaba ?

Hormonlar hep bende ayniyim yalan olmasin cok yipratiyo bu surec ama sakin kalsak daha iyi butun hisler bebege de geciyor.Arkadasim da boyleydi simdi kizi asiri sinirli.Bende bu konuda ne yapicam bilmiyorum.

Hormonlar hep bende ayniyim yalan olmasin cok yipratiyo bu surec ama sakin kalsak daha iyi butun hisler bebege de geciyor.Arkadasim da boyleydi simdi kizi asiri sinirli.Bende bu konuda ne yapicam bilmiyorum.
Bebeğin henüz çok küçük, meditasyon yapmayı dene istersen ya da kitap oku yürüyüş yap herşeyin anahtarı sende sen istemezsen hiçbirşey olmaz.Sıkma canını öyle herşeye ya da sinirlendiğin an bir 5 saniye duraksa.Her şey güzel olacak öyle düşün :)

Bebeğin henüz çok küçük, meditasyon yapmayı dene istersen ya da kitap oku yürüyüş yap herşeyin anahtarı sende sen istemezsen hiçbirşey olmaz.Sıkma canını öyle herşeye ya da sinirlendiğin an bir 5 saniye duraksa.Her şey güzel olacak öyle düşün :)
Canim 1 ay kaldi en fazla yani dogum kapida ama bende seker de oldugu icin sinir hic gitmedi buzamana kadar.

Özellikle eşimin ailesine karşı tepkimi fazla belli ediyorum tabi öncesinde de pek bi farkım yoktu gitmek istemiyorum evlerine eşim anlayışlı bana bırakıyo ama oda üzülüyo farkındayım kayınvalidem iyi biri ama ben yeri geliyo yüzüne bile bakmak istemiyorum üzülüyorum yaptığıma ama elimde değil ben nasıl asabilirim bunları

Back
X