Çocuk Hastalıkları Yardim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
kizlar merhaba,

18 aylik oglum gecen hafta krese gitti yeni basladi. Eve geldi usutmus ertesi gun burnu falan akmaya basladi. Sonra biraz zaman gecti atesi cikti. Acile gittik kulaginda intihap var dediler. Antibiotica verdiler. Hastaligindan sonra bi dun goturdum tekrar krese. Bakicisi su cicegi birakio galiba dedi. Gobegi falan kirmizi seyler cikmisti. Suan
Ertesi gun gitmis kirmizi lekeler. Oglum bi kac gundur cok durgun
Eski hali yok. Hic istahi yok..

Bilmiyorum asiri ediseliyorum. Doktora gitcez bugun.
Suan duramiyorum endiseden. Varmi basiniza boyle birsey gelmis gecmis bana yardimci olan?

Ateş bazen döküntü yapıyor benim kızımda da. Bazen de virütik bir hastalık olabiliyor. Su çiçeği olduğunu sanmıyorum. Bu kadar endişelenmeyin. Kreşin başında olur öyle. Antibiyotiğini düzenli verin. Yoğurt da yedirmeye çalışın bağırsaklarını etkilemesin diye. Hastayken durgun ve iştahsız olması normal.

Geçmiş olsun. Ateşin yan etkileri olabilir, kreşte yediği bir şeyden alerjik reaksiyon gösteriyor olabilir, kullandığı ilacın yan etkilerine baktınız mı, döküntü filan yapabiliyor bazı ilaçlar ama... Antibiyotik iştahını da etkileyebilir. Hatta bağırsak aktivitelerini de etkiliyor genelde, bu da çocukta halsizlik yapabiliyor. Kendi kızımdan deneyimlerim böyle ama elbette doktora gitmelisiniz. Su çiçeği öyle ertesi gün kaybolacak bir hastalık değil, muhtemelen su çiçeği değildir. Bu arada kızım da 2 yaşında başladı kreşe. Aylarca bir hafta hasta, bir hafta iyi şeklinde bir rutin sürdü gitti. Kreş=hastalığa davetiye gibi bir durum var.

kamera varsa bırakıp izleyin bakalım. müdürün odasında falan oluyor.
belki hastalıktan durgundur. hemen kreşi yaftalamak istemiyorum ama maalesef sıkıntılı da olabilir. her ihtimali düşünerek inceleyin. yazık daha bebek o tam anlatamaz derdini. iyice gözlemleyin.
bir de hastalıklara hazır olun. ilk yıl ayın 3 haftası hastalıkla geçiyor maalesef. sonra ki yıl iyi oluyor ama.

kizlar merhaba,

18 aylik oglum gecen hafta krese gitti yeni basladi. Eve geldi usutmus ertesi gun burnu falan akmaya basladi. Sonra biraz zaman gecti atesi cikti. Acile gittik kulaginda intihap var dediler. Antibiotica verdiler. Hastaligindan sonra bi dun goturdum tekrar krese. Bakicisi su cicegi birakio galiba dedi. Gobegi falan kirmizi seyler cikmisti. Suan
Ertesi gun gitmis kirmizi lekeler. Oglum bi kac gundur cok durgun
Eski hali yok. Hic istahi yok..

Bilmiyorum asiri ediseliyorum. Doktora gitcez bugun.
Suan duramiyorum endiseden. Varmi basiniza boyle birsey gelmis gecmis bana yardimci olan?
Gecmis olsun,su çiçeği ates,halsizlik iştahsızlık yapar ama öyle 1 gun de gecmez,su cicegi degildir ateşten olmustur kizariklik,birde kulakta iltihap varmis oda yapar halsizlik vs çok zordur agrisi,doktorun verdigi ilaclari duzenli kullanin birseyi kalmaz insallah.

Back
X