Çok geçmiş olsun 3 kere kürtaj oldum devlet hastanesinde üstelik hiç birini bayıltmadan yapmadılar. Bebeğin küçük gebeliğin çok erken olduğu zamanlarda zaten vakumla yapılıyor diye biliyorum. Benim 11 haftalık düşükte bir tek vakum değildi. Diğerleri 6 hafta hep vakumla yapmışlar. Göz açıp kapayana kadar geçsin dilerim. Kendinizi sakin tutun korkmayın.Herkeze merhabalar ben 1 hafta once kürtaj oldum bebegim gelisemedigi icin karnimda öldü kuzum fakat kanamam cok oldu ve doktora gittim bebegin beslenme kesesinden parcalar kalindigini gördu simdi tekrar kurtaj olucam vakumluymus acaba bayiltirlarmi canli canlimi yaparlar cok korkuorum bi akıl verin kızlar ilac kullaniuorum ama düsmedi parcalar anlamadim bu isi...
Sizede cok gecmis olsun internetten bakiyorum bayıltmadan ufak bi operasyonla alınıomus die ustelik anesteziye gerek duyulmuyomus ama ben tedirgin oldum insallah bayiltirlar acıeşigım dusuk ufacik sinek ısırsa canim yanar ondan korkuyorum :))Çok geçmiş olsun 3 kere kürtaj oldum devlet hastanesinde üstelik hiç birini bayıltmadan yapmadılar. Bebeğin küçük gebeliğin çok erken olduğu zamanlarda zaten vakumla yapılıyor diye biliyorum. Benim 11 haftalık düşükte bir tek vakum değildi. Diğerleri 6 hafta hep vakumla yapmışlar. Göz açıp kapayana kadar geçsin dilerim. Kendinizi sakin tutun korkmayın.
Bide 3 kürtajinizin araligi nedir bu 2. Kürtajim benim hamile kalmamda tekrar sakinca olurmu acabaSizede cok gecmis olsun internetten bakiyorum bayıltmadan ufak bi operasyonla alınıomus die ustelik anesteziye gerek duyulmuyomus ama ben tedirgin oldum insallah bayiltirlar acıeşigım dusuk ufacik sinek ısırsa canim yanar ondan korkuyorum :))
dogum zamnlarimz aynismisÇok geçmiş olsun 3 kere kürtaj oldum devlet hastanesinde üstelik hiç birini bayıltmadan yapmadılar. Bebeğin küçük gebeliğin çok erken olduğu zamanlarda zaten vakumla yapılıyor diye biliyorum. Benim 11 haftalık düşükte bir tek vakum değildi. Diğerleri 6 hafta hep vakumla yapmışlar. Göz açıp kapayana kadar geçsin dilerim. Kendinizi sakin tutun korkmayın.
Bide 3 kürtajinizin araligi nedir bu 2. Kürtajim benim hamile kalmamda tekrar sakinca olurmu acaba
dogum zamnlarimz aynismis
benim berbat geciyor bazen hastahanede bazen. butun gun. lavaboda geciyor 3 gebelik gecirdim bu kadar bulanti yasamadimEvet sat 6 Kasım benim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Nasıl gidiyor sizin gebelik? Benim bulantılarda bu hafta çok azıcık da olsa hafifleme oldu.
benim berbat geciyor bazen hastahanede bazen. butun gun. lavaboda geciyor 3 gebelik gecirdim bu kadar bulanti yasamadim
2 kizim bir oglum var istah kaybini oglana yorumliyorm bakalim dogru muÇok geçmiş olsun. Ben hastanelik olacak kadar olmadım ama sürekli bulantı yaşıyorum. Ben de önceki hiç bir gebeliğimde bu kadar kötü olmamıştım. Bakalım cinsiyetleri aynı mı sizinkiyle. Kızlar daha çok bulantıya neden oluyor yazıyordu internette bir makalede ama tabi ne derece gerçek bir araştırma bilemem. Hayırlı sağlıklı olsunlar.
Bende az önce diger konunuza cevap yazmıstim. Gecmis olsun insallah saglikli gebeliklerimiz olur tekrardan. Doktorunuz kürtajlariniz yuzunden pihtilasma testlerini istedimi acaba.Slm kızlar bugün oldum kürtaji ve bayıltıldim doktorum sordu istersen 5 dkkada anestisiz yapalim dedi be dayanamayacagimi bayiltilmak istedigimi soyledim bakalim hayirlisi artik tekrar hamile olmak istoyorum ama cok korkuyorum bu 3. Kürtajim 2 bebegimi kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?