Yardım ..

evet bende olay tarihini anlamadım seçim sonrası dediğine göre ist. seçimlerini kastediyor hangi dönem oldu belkide direk o belediye başk. ile görüşürseniz halolur kız onun ismini kullanıyordur belki de adama yanlış beyanda bulundu hep işin başı adamsa adam sizi dinleyince yumuşar ne bilim

evet bende olay tarihini anlamadım seçim sonrası dediğine göre ist. seçimlerini kastediyor hangi dönem oldu belkide direk o belediye başk. ile görüşürseniz halolur kız onun ismini kullanıyordur belki de adama yanlış beyanda bulundu hep işin başı adamsa adam sizi dinleyince yumuşar ne bilim
Ablamız bu verilen işte çalışmak zorunda olduğunu söylüyor.
25.30 gündür başkanla görüşmek istiyormuş görüştürmemişler.
Dün bu olay olduğunda eline zarf geldiğinde belediyenin önüne gidiyor ağlaya ağlaya oturup başkanı bekliyor yakalıyorda görüşüyorlar ..
Kendini anlatıyor ilaçlarını gösteriyor ben naparım çalışamam öyle işte ben bu işi yapmıyorumki diyor ..
Yaşadığı herşeyi anlatıyor ..
Başkan sadece o bölümde boşluğumuz vardı oraya uygun görüldünüz diyor ..

Bu durumu tarihlerle doğru düzgün anlatır mısınız? Biz de şikayet yazalım cimer üstünden şikayet çoğaldıkça dikkat çeker. Özel isimlerle mesaj atın mümkünse. O dayı mıdır nedir her kimse onun da adını verin biliyorsanız.
Ben fikir almak için yazdım ablamız ben deşifre olursam burda mimlenirim diyor ..
Ne iş verilirse verilsin çalışmaktan başka caremde yok gözüyle bakıyor ..

Özel bir okula başvuru icin gittim.

Görüştüğüm adam dediki

Kim gönderdi sizi.

Dedim ki "hickimse göndermedi."

Güldü. Dedi ki:

" başvurunuzu degerlendirebilmemiz icin sizin hattını kiramayacagimiz birinin göndermesi gerekiyor. Kimseniz yok mu?"

Yok dedim.

Peki . Güle güle dedi.

Burasi finlandiya değil. Burda arkan yoksa sen bir hiçsin. Mücadelenizi anlıyorum ama.. bana kalırsa sonuç alamayacaksiniz.

Sosyal medyayı işte tam bu şey için kullanın. Korkmasın hiçkimseden. Biz de elimizden geleni yaparız. Twitter ve ekşi sözlüğe düşünce bu olay, bakın bakalım o çakallar böyle davranmaya devam edebilirler mi. Ha yok yapamam, korkarım derse o zaman hayatı boyunca her alanda bu şekilde sindirilmeye razı olacak.

Back
X