yardım?

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
303
evli olduğu öğrenince bütün iletişimimi kesmiştim. ve sonra?
bana ulaşmaya çalıştı.
dinlemek istemediğimi söyledim.
bu saatten sonra söyleyeceği hiçbir şeyin bende karşılığı olmayacağını belirttim.
bana bugün mesaj atmış
"yanımda ol sadece, ben bedelini öderim"
ne demek sizce bu?

evli olduğu öğrenince bütün iletişimimi kesmiştim. ve sonra?
bana ulaşmaya çalıştı.
dinlemek istemediğimi söyledim.
bu saatten sonra söyleyeceği hiçbir şeyin bende karşılığı olmayacağını belirttim.
bana bugün mesaj atmış
"yanımda ol sadece, ben bedelini öderim"
ne demek sizce bu?
Şimdi evli adamın biri kıza demişki sen benim şimdi yanımda olmalısın boşanınca herkes yanımda olur :KK70: :KK70:

Hiç ugraşmayın evli erkeklerin kullandıgı klasik laf bu sizinle sevgili olur karısıyla herşeyi yaşar uzak durun derim yarın bir gün siz evlendiginzde sizde ayn durumu yaşarsınız unutmayın taeih tekerrürden ibarettir

Kendince kısa net derinligi olan! komik bir cümle kurmuş sizi kandırabilmek için..

Bunun için buraya konu açıyor olmanız kafanizin karışabileceğini düşündürdü bana. Umarım kendinize bu kötülüğü yapmazsınız.

Kesnlikle inanmayın benim arkadaşım inandı şimdi 2 yaşında ki oğluyla yalnız yaşıyor adam bir ev tuttu canı isteyince geliyor diğer günler eski karısının yanında aile saadeti yaşıyor, boşanmak istiyor arkadaşım ama adam onuda kabul etmiyor hayatınızı maaf edersiniz.

Ne yapacaksınız ne demek olduğunu ? Bana çok tuhaf geldi bunu sormanız.
Adam size aşık falan mı zannediyorsunuz ? Gerçekten seven insan eşinden 4557441215 kere boşanmıştı sizin için,yemeyin artık şu numaraları,evliyken heyecan arıyorum gelsene demiş işte,siz ne sanıyorsunuz ?

Ne demek istediğinin hiçbir önemi yok. Adam evli, bu da sizin ondan uzak durmanız için iyi bir neden. Kafanızı karıştırmasına izin vermeyin. Kendinizi onun karısının yerine koyun. Bugün ona yapan, yarın aynısını size yapar.

Back
X