Yardım

Vuslat93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
213
79
98
İyi günler, 1.5 yıldır evliyiz. Ilk başlarda birlikte olamadık. Sonra düzeldi. 10 aydır düzenli ilişkimiz vardı. Çocuk istiyorduk , çatlatma iğnesi vuruldum ve doktor ilişki saati ve günleri verdi. Sonra o saat gelince yine cinsel iliskiye giremedik. Ertesi gun tekrar aynisi oldu. Olumsuz durum diğer günkü cinsel iliskiyede yansıdı. Bunun sebebi stres ama ne yapabiliriz bu konuda ?

Eşin stres mi oluyor, neden giremiyorsunuz, kasılıyor musun ne oluyor?

Peki sen çatlatma iğnesi vurulurken
Eşin bunu bilmiyor mu ?
Elbette biliyor
Bunu bildiği halde
Neden ilişki olmadi?
Sorabilirmiyim?o_O
Evet biliyordu 36 saat sonra ilişki olacak dedi o süreyi beklerken esim stres yaptı kendi kendine, ertesi gunde tekrar olmayacak endişesiyle yine başarısız olduk. Kötü durum kötü durumu çekti yani.

Bir kere sertlesme olmadi diye ikinciye de stres sebepli sertlesme yasanamiyorsa tek caresi doktora gitmek
Tecrube ettim biliyorum bosuna baska seylerle zaman kaybetmeyin, urolojiye gidin direkt antidepresan tedavisine başlatir 1 hafta sonra hicbir sorununuz kalmaz

İyi günler, 1.5 yıldır evliyiz. Ilk başlarda birlikte olamadık. Sonra düzeldi. 10 aydır düzenli ilişkimiz vardı. Çocuk istiyorduk , çatlatma iğnesi vuruldum ve doktor ilişki saati ve günleri verdi. Sonra o saat gelince yine cinsel iliskiye giremedik. Ertesi gun tekrar aynisi oldu. Olumsuz durum diğer günkü cinsel iliskiyede yansıdı. Bunun sebebi stres ama ne yapabiliriz bu konuda ?
Biz cocuk denerken de bende sıkıntı olmustu😁 esim de ben oyle olunca sıkıntı yasadi. Zorla istemeye istemeye yaptim oldu valla😂😂

Bir arkadaşımın da aynı şeyler başına gelmişti. En son eşi de kendi de zevksiz sevişeceğimize zamanına bırakalım dediler. Stressiz çocuk düşüncesi olmadan sevişme ve çocukları hemen bir iki ay içinde oldu. Tabi onun jinekolojik olarak bir sorunu yoktu sebepsiz bir şekilde düştükten sonra hiç çocuğu olmadı. Doktorda tedavi önerdi.

gerçektenn antidepresana falan hiç gerek yok canım.Belirtmişsin uzn zamndr düzenli ilişki var zaten.Sanırım çok normal erkeklerde "başarılı olamicam" korkusu var evet.Ama tavsiyemdir ki eğer bi kere başarısız olduğuna denk geldysen bunu stres ettiğini belli etme,çnki senin stres olduğunu hissederse o üzerinde daha çok ağırlık ve baskı hisseder.Mümkünse ilişkide ve iyi geçen ilişki sonrasında biraz övgüler güzel konuşmalar ona iyi gelicektr ve bi sonraki ilişkiye daha iyi bi psikolojiyle girecektir.Ben böyle düşünüyorum.Bazen bazı şeylerin düzelmesi için biz kadınların ufaktan ittirmesi ilerletmesi gerekir durumu.Bunuda böyle düşün..Eğerki düzensiz ilişkiyi yaşamaya 1 ay içinde devam ederseniz o zaman doktoru tavsiye ederim.Çnki Sağlıklı bir erkek tahminince 1 ayda en en AZ 4-5 kere ilişkiye ihtiyaç duyar.

Back
X