Aynen katılıyorumDeğer 4 çıkmış vara yakın zaten bence kanı yenilemelisin idrarda görünüyor
Şuan kan vermeye gidiyorum dua edin KızlarDeğer 4 çıkmış vara yakın zaten bence kanı yenilemelisin idrarda görünüyor
Ama adet oldum ya ümidimi kaybettim adet olan hiç duydunuzmı hamileyken olan yaniDeğer 4 çıkmış vara yakın zaten bence kanı yenilemelisin idrarda görünüyor
Hamileyken adet olunmaz. Pıhtılı kanamaysa adet denirAma adet oldum ya ümidimi kaybettim adet olan hiç duydunuzmı hamileyken olan yani
Valla bildiğin pıhtılıydı zaten ümidimi kaybettim ya daha sonucum çıkmadı ama olduğunu sanmıyorumHamileyken adet olunmaz. Pıhtılı kanamaysa adet denir
Haber et sonucunu bize de.Valla bildiğin pıhtılıydı zaten ümidimi kaybettim ya daha sonucum çıkmadı ama olduğunu sanmıyorum
Naptın canımValla bildiğin pıhtılıydı zaten ümidimi kaybettim ya daha sonucum çıkmadı ama olduğunu sanmıyorum
Kızlar kan değerim 6.63 çıktı doktor hamile olabilirsin dedi salı günü 4.15 ti yükselmiş dua edin ne olur yükselsinNaptın canım
Aynı yerde mi verdin canım kanıKızlar kan değerim 6.63 çıktı doktor hamile olabilirsin dedi salı günü 4.15 ti yükselmiş dua edin ne olur yükselsin
Yok özel hastanede verdim kanı ilk verdiğim sağlık ocağıydı bu özel hastane dua edin Kızlar ne olur doktorum pazartesi 10 üzerine çıkarsa gebelik var diyeceğim dedi inşallah çıkarAynı yerde mi verdin canım kanı
Farklı labaratuvar sonuçları etkiliyor. En son verdiğin yerde vermelisin yine belki de değer daha fazla arttı. Testini de iki günde bir vermelisin aynı yerde saatte ve ikiye katlamalıYok özel hastanede verdim kanı ilk verdiğim sağlık ocağıydı bu özel hastane dua edin Kızlar ne olur doktorum pazartesi 10 üzerine çıkarsa gebelik var diyeceğim dedi inşallah çıkar
Pazartesi vereceğim kan yine orda verecem inşallah yükselirFarklı labaratuvar sonuçları etkiliyor. En son verdiğin yerde vermelisin yine belki de değer daha fazla arttı. Testini de iki günde bir vermelisin aynı yerde saatte ve ikiye katlamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?