Yardim!!

Betiiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2020
3
1
1
32
Merhabalar. Geçen hafta 11 haftalık bebegimin kalbi durmuş, kurtaj oldum. Doktor doğum kontrol hapı verdi 1 ay kullanmam için. Kurtaj olanlara sormak istedigim doktor size de doğum kontrol hapı verdi mi? 3 ay sonra gebe kalmak istiyorum, doğum kontrol haplarının gebelikte düşünlere sebep olduğunu okudum, sizlere verildi mi ogrenmek istedim. Şimdiden çok teşekkürler.

Merhaba canım geçmiş olsun rabbim aratmasan tekrr nasip etsin inşallah bende kalbi durduğu için kürtaj oldum Benim doktorda korun 1 ay dedi hap falan vermedi zaten bende korunmadım tekrr istediqim için 6 ay oldu hala yok bişey

Aminn. O kadar zor ki ilk gebeliğimdi bide. Allah hepimize bir an önce hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Doğum kontrol haplırı neden düşüğe sebep olsun. Yumurtalklarnızda kist oluşmasın vermiştir belki de..

Aminn. O kadar zor ki ilk gebeliğimdi bide. Allah hepimize bir an önce hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
Zor olmaz mı hiç bende çok etkilendim 3 yıldır istiyodum tedaviyle olmuştu o kadar dikkat ediyodum ki sakınan göze çöp batarmış hakkımızda hayırlsıı kürtaj düşük sonrası hemen gebelik oluo dediler ama hala tık yok bende

Geçmiş olsun ben kürtaj olmadım ama ikiz kardeşim de bebeğini zoraki kürtaj ile kaybetti 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı sende kalırsın hemen inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…