Yardım

364536Ncy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2023
16
4
1
24
Hanımlar ben yaklaşık 2 yıldır korunuyordum ilk kez korunmadan ilişkiye girdim sizce ilk ilişkide hamile kalırmıyım bilgisi olanlar yazsın lütfen 2 yaşında kızım var

Yüzde 50 ihtimal , olabilirsin de olmayabilirsin de. Bekleyip görmekten başka bir yol yok

Sadece endişe ediyorum biraz kızım daha doğru düzgün kendini ifade edemiyo direk kalirmiyim diye merak ettim

Hanımlar ben yaklaşık 2 yıldır korunuyordum ilk kez korunmadan ilişkiye girdim sizce ilk ilişkide hamile kalırmıyım bilgisi olanlar yazsın lütfen 2 yaşında kızım var
Tabikide ilk ilişkide kalabilirsinizde kalmayabilirsinizde. İhtimal her zaman var. İlk ilişkide hamile kalınmaz diye bir şey yok

Yumurtlama gününde tek ilişkide hamile kalma yüzdesi %5 gibi bir oranı var. Yani 20 kişiden 1i hamile kalıyor tek ilişkide diyebiliriz. Siz de bu 20 kişiden biri olursanız hamile kalırsınız gibi düşünebilirsiniz

Kızlar ben genel bi soru soracağım, evliyim bebek düşünüyoruz bu ay bir kaç gündür sağ kasığıma hafif batma oluyor , reglime daha var

Benimde öyle oluyodu hastaneye gittim sağ kasığımın altında yumurtalık ta kist varmış ama ben doktor ilacı kullanmadım

Back
X