Yardım

Ay valla var gibi umarım tutunmustur rabbim nasip etsin inşallah
Ayyy inşallah yüklendikten sonra fotonun kalitesi düştü sanırım net görüntü görünmüyor bende yani telefondaki net ama yüklediğim kötü çıktı sizde de bulanık görünüyormu

Bulanık görünüyor ama belli oluyor yine de ama yine de ilaçlar da bazen yalancı pozitif verebiliyormuş hemen kan verin netlestirin umarım vardır

Bulanık görünüyor ama belli oluyor yine de ama yine de ilaçlar da bazen yalancı pozitif verebiliyormuş hemen kan verin netlestirin umarım vardır
Salı günü test yapacağım pozitif sonuç veren catlatma iğnesini 1 ay 5 gün önce kullandım etkisi geçmiştir inşallah Allah'ım 8. Yılımızda böyle bir mucize ile bizi ve bekleyen herkezi sevindrsn

Salı günü test yapacağım pozitif sonuç veren catlatma iğnesini 1 ay 5 gün önce kullandım etkisi geçmiştir inşallah Allah'ım 8. Yılımızda böyle bir mucize ile bizi ve bekleyen herkezi sevindrsn
Amin inşallah rabbim yüzünüzu güldürsün isteyen hak eden herkese de hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…